Bordtennis / Regioner / Region Øst / Nyheter / Veteransamling på Larkollen

Veteransamling på Larkollen

Veteransamling på Larkollen

Forrige helg 13-14. Mai ble det arrangert en veteran samling på Larkollen

Det var 24 deltakere med. I tillegg til hovedtrener Andres Metssalu, var det også to yngre hjelpetrenere fra Larkollen. Vi trente fra klokka 10-12. Etter en matpause var det mer trening, før det til slutt ble spilt kamper.

Blant deltakerne var det mange nye spillere i slike sammenhenger. Det er kanskje naturlig, fordi vi har noen nye klubber i Østfold. Rakkestad hadde fem med, som både er gode spillere, men som også ønsker å lære mer. Fra Askim deltok også to, som aldri har vært med på konkurranser/treningssamlinger før. Det var selvsagt også noen kjente fjes, men kun fire spillere fra treningssamlingen skal delta i Veteran-EM senere i sommer. Alt i alt var samlingen en fin blanding av rutinerte og ganske nye spillere. Trenere, maten, omgivelsene og været var også helt på topp! Inntrykket var at alle var både slitne og svært fornøyde, da spillingen var ferdig klokka 16.

Vi håper noen kan ta opp hansken med flere veteransamlinger! Det er et behov for læring også blant voksne spillere. Det kommer jo til nye spillere i divisjonsspillet hver sesong. Disse er gjerne ivrige på å trene og lære mer. Region Øst kan sikkert støtte slike treningssamlinger med penger, uten at vi tar initiativet selv, slik vi gjorde denne gangen. Neste sesong vil Region Øst satse mer på lokale samlinger for yngre. Det blir mulig å søke støtte med inntil 10.000 kroner for en treningssamling. Mer informasjon om det kommer senere.

Skrevet av 

Claus Tjelle 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV