Bordtennis / Om NBTF / Samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

STIGA Sports AB, et globalt selskap med partnere i over 100 land. Det klassiske svenske bordtennisselskapet med både hobby og profesjonelle produkter. I 1944 startet STIGA sin produksjon av bordtennisprodukter og er i dag etablert som et av verdens største merker av bordtennis. STIGA tilbyr også et bredt utvalg av utendørs og innendørs sportselementer med klassikere som Snowracer® og Play-Off bordhockeyspill. Hovedkontoret ligger i Eskilstuna.


Cara Sportservice AS driver med alt innenfor premier; gravering, laserbrenning, innbrenning i glass, pokaler m. m.

CARA AS leverer de fleste typer premier, både standardpremier og spesial premier.

Cara Sportservice AS
Nedre Kongerød 33, 3737 SKIEN

Kontakt oss
Telefon: 35 50 56 90
E-post: caraas@online.no

 

 

TTEX har vært i bransjen i over 40 år. De har god kunnskap i alle deres produkter.

De står for garanti, service og kvalitet. 

TTEX butikk finner man i sentrum av Oslo. Parkveien 4B, Oslo, NO

KONTAKT
Telefon: 22 60 71 87
E-post: info@ttex.no

Thon Hotels er en del av Olav Thon Gruppen og har hoteller i Norge, Brussel og Rotterdam.

Hos Thon Hotels får bordtennisklubber, regioner og forbund 20-25 % rabatt på overnatting. 

NBTFs avtalenummer er TH87822.

Les mer om Thon Hotels her.

 

Klubben AS er logistikkpartneren til idrettsbutikken.no

Idrettsbutikken.no er den offisielle nettbutikken til Norges Svømmeforbund, Norges Badmintonforbund, Norsk Bridgeforbund, Norges Bordtennisforbund, Norges Cykleforbund, Norges Danseforbund, Norges Golfforbund, Norges Gymnastikk og turnforbund, Norges Ischockeyforbund, Norges Judoforbund, Norges Orienteringsforbund, Norges Rytterforbund, Norges Seilforbund, Norges Skiskytterforbund, Norges Skøyteforbund, Akilles forlag og Friskis og Svettis.

Klubben AS håndterer salg, levering og retur av hvert enkelt særforbund sine produkter og tjenester. Klubben AS eier ikke disse varene og kan derfor ikke innvilge rabatter eller kampanjekoder som gir avslag i pris med mindre disse er utstedt og godkjent fra det aktuelle særforbundet.

Definisjon av parter:
Klubben AS er logistikkpartneren til nettbutikken: idrettsbutikken.no

Selger er derfor: Klubben AS, Færdervegen 49, 2270  FLISA, 
Telefon: +47 62 95 06 10 
E-post: info@klubben.no.

Nettbutikken idrettsbutikken.no har samme kontaktopplysninger som Klubben AS. Idrettsbutikken kan i tillegg kontaktes på: idrettsbutikken@klubben.no.  

VT PROFILERING.png

 

Vi er et profileringsfirma som leverer alt av firmagaver, profileringsartikler og reklameartikler i Vestfold og Telemarks-området. Med andre ord alt du kan sette logo på. Vi har 15 års erfaring innen bransjen og er stolt medlem av New Wave Profile - Skandinavias største kjede innenfor profilering.

Vi er opptatt at du som kunde skal stå i fokus slik at vi sammen kan finne profileringsartikler, firmagaver og reklameartikler som passer dine behov, med rask levering og god oppfølging. Verdien av god service står høyt hos oss og sammen med de beste produkter gir vi kvalitet i alle ledd.

Arbeidstøy, t-skjorter, jakker, treningstøy og firmagaver er noe av det vi kan hjelpe deg med i tillegg til reklameartikler som penner, kopper, flasker ? ja alt du kan tenke deg.
En tydelig profil som er opptatt av å være synlig med blant annet logo på arbeidstøy skaper et profesjonelt uttrykk og kan bidra til å øke synligheten blant dine konkurrenter.

Kanskje du skal delta på et sportsarrangement gjennom din bedrift og ønsker treningstøy, t-skjorte, genser og bukse med logo på? Eller du vil finne julegave til dine ansatte? Hva med reklamepenner med logo på til kurs?
Mulighetene er mange og avgjørende for at du skal ha en lett gjenkjennelig profil i et hav av aktører. Arbeidstøy som blant annet t-skjorter med logo viser andre hvem din bedrift er og skaper gjenkjenning hver gang noen ser logoen din gjentagende. Sørg for at din bedrift skiller seg ut med profileringsartikler som er i stil med din merkevare.

Vi har noe for enhver anledning og smak, og leverer raskt de profileringsartiklene du ønsker. Følg oss gjerne på facebook: @vtprofilering og instagram: @vtprofilering for å bli bedre kjent med vårt brede og allsidige sortiment.

Vestfold Telemark Profilering AS (vtprofilering.no)

Her presenteres felles leverandøravtaler og rabattordninger fra Norges idrettsforbunds offisielle samarbeidspartnere, som gjelder for alle særforbund, klubber og idrettslag som er medlemmer av Norges idrettsforbund.

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping