Bordtennis / Nyheter / 2024 / U 21-EM i Skopje: Martine vant siste single-kamp, men utslått i pulja
Foto: David Menz
Foto: David Menz

U 21-EM i Skopje: Martine vant siste single-kamp, men utslått i pulja

I dag spilte Martine sin siste puljekamp i single, på bord 1, mot portugisiske Matilde Pinto.

Som vi antydet i går havnet Martine i «dødens gruppe», der det lå an til å bli svært jevnt. Martine vant kontrollert i dag. Hun hadde god variasjon i serven og tidvis svært god forehand-loop. Sindre Åteigen påpekte at hun traff vesentlig mer på førsteåpningen, noe som presset portugiseren på defensiven.

 

Det ble 4-2-seier til Martine i denne kampen, og da endte det med tre spillere som hadde 1-2 i matchkvote. Her manglet dessverre Martine to sett på å gå videre. Det er veldig synd, men hun har samtidig vist at hun spiller jevnt med absolutt alle, og dette var klar framgang fra i fjor!

 

Nå slapper Martine av på rommet og spiser litt mens hun nullstiller seg til neste kamp kl. 1600 i damer double. Med seier er det kvartfinale 1725 i kveld. Skulle de vinne kampene i dag må flybilletter ombookes.

 

Alltid ærlige Sindre Åteigen var tydelig på at mix-kampen i går var for dårlig. Martine og hennes belgiske makker ble liggende under 0-2 i sett og 7-10. Her skal det legges til at Martine og makkeren viste sterk mental styrke, berget tre matchballer på rad og snudde kampen til 2-2 og fikk en egen matchball i avgjørende, der belgieren dessverre bommet. «Dette er en kamp de burde vunnet!», var Sindres tydelige beskjed. Toppidretten er brutal, og Sindre har nå gitt Martine gode tips til hva som skal gjøres i åttedels i double i ettermiddag. Kampen spilles altså kl. 1600.

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping