Bordtennis / Nyheter / 2024 / U 21-EM i Skopje: Martine Toftaker enkelt videre i mix og double
Foto: ETTU
Foto: ETTU

U 21-EM i Skopje: Martine Toftaker enkelt videre i mix og double

I og med at Martine Toftaker er direktekvalifisert for Stage 2 i damer single i U 21-EM på grunn av hennes høye ranking, ble dagens kamp i mix hennes første kamp i EM. Her spilte hun sammen med sin belgiske makker og treningskamerat Louis Laffineur på bord 1.

Det ble en kamp der Martine og Louis ikke måtte slite altfor mye. De vant i strake sett mot det spanske paret Pons og Rad, der moststanderparet fikk 18 poeng til sammen.

 

Kampen startet 09.35, og var over såpass fort at Martine fikk tid til restitusjon før hun spilte damer double kl. 12.20, på bord 2 mot hjemmehåpene Jovanoska og Kovachovska. I damer double spiller Martine med tyskeren Naomi Pranjkovic. Her ble det ny seier i strake sett til Martine og Naomi.

 

Martine Toftaker sin høye ranking gjør at flere kampene hennes settes opp på de beste bordene i hallen. I mix og double har hun som nevnt spilt på bord 1 og 2.

 

Med et såpass hardt kampprogram som Martine har i Skopje med deltakelse i både single, double og mix, er det veldig bra at hun er direktekvalifisert til Stage 2 i single. Kampene i double i dag er likevel veldig gode gjennomkjøringer så hun får noen kamper i kroppen før Stage 2 i single braker løs. Der vil hun møte spillere som har spilt seg inn gjennom Stage 1, så double og mix i dag er gull verdt. De kampene skal hun spille seinere i dag mot spansk og tsjekkisk motstand. Martine avslutter en hektisk turneringsdag med ny kamp i mix mot et tysk par nesten elleve timer etter at hun spilte sin første kamp i EM.

 

Vi kommer tilbake med mer av hennes resultater.

 

Vi minner om at dere kan følge Martines vei i EM på Home | ETTU TV

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping