Bordtennis / Nyheter / 2024 / Parasamling Bergen
2024-01 Parasamling_NBTFII-2846.jpg

Parasamling Bergen

Fra fredag 5. til søndag 7. januar ble det arrangert en nasjonal parasamling for barn og unge i samarbeid med Bergen Paraidrettslag. I år var vi på Energisenteret i Bergen hvor vi fikk samlet ca 30 parautøvere fra ulike klubber og alle regioner.

Dette er andre året på rad at vi har hatt en nasjonal parasamling i Bergen og vi håper at dette kan være noe vi kan føre videre de neste årene. Denne gangen ble det i super kickstart på 2024 for hele 30 unge parautøvere! Det ble gjennomført 5 treningsøkter tilsammen og vi var jevnt over 25 spillere på samtlige økter. 

Gledelig også at det var en del nye utøvere som var med på samling for første gang og som da fikk mulighet til å spille og bli trent av våre meritterte spillere Tommy Urhaug og Aida Husic Dahlen. Sammen med trenerteamet bestående av Jan Bergersen, Aleksey Yefremov, Thomas Sætre ble alt lagt til rette for mestring, glede og masse bordtennis!

Vi vil takke Bergen PIL for samarbeidet, og da spesielt Thomas, Tommy og Håvard, som har stått på og hjulpet til med transport, bevertning og rigging av hall. Takk også til Ken og alle foreldrene til utøverne som bidro med det de kunne. 

 

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping