Bordtennis / Nyheter / 2023 / Tickan: -Landslagsgutta er klare!
Foto: NBTF
Foto: NBTF

Tickan: -Landslagsgutta er klare!

Lørdag ettermiddag gjorde de norske landslagsspillerne Borgar Haug, Martin Frøseth, Khai Noah lam og Alexander Klerck Fransson unna siste økt før de skal i ilden mot England søndag kl. 1000 på bord 4 i Malmö Arena.

«Våre spillere er klare nå», sier landslagstrener Tickan. De har trent godt i Halmstad før EM og alle er skadefrie og friske fortsetter landslagstreneren. Etter den siste treningen som ble utført med veldig høy intensitet og høyt tempo der øvelsene mye besto av to bh – to fh mot bh, deretter bh–bh-bh-fh.

Etterpå var det mat , taktikkmøte og de siste forberedelsene før det ble en tidlig kveld for landslaget.

Tickan som har erfaring fra internasjonale mesterskap helt tilbake til 1979 innrømmer at kvelden før åpningskampen kjenner han på den ekstra spenningen. «Dette er noe du har i deg om du er involvert i toppidrett» fortsetter den sympatiske svensken.

For det norske landslaget, som trolig er det yngste i EM, er alle debutanter i lagklassen. Vi hørte litt med dem hva de tenker om det:

Martin Frøseth: Dette er stort. Vi sitter og spiser lunsj med noen av de største spillerne i Europa. Vi føler vi er med på dette. Det både inspirerer og motiverer!

Khai Noah Lam: Dette er stort, men jeg er ikke nervøs. Jeg håper vi kan gå til bordet og spille god bordtennis.

Borgar Haug som er vår lagkaptein var veldig behersket til tross for at også han er debutant i denne sammenhengen. -Jeg håper vi lykkes med den gode prestasjonen.

EM spillere.jpg

Under treninga var det lett å se at de norske landslagsgutta kjenner europeisk bordtennis godt. Flere av de aller største stjernene kom bort og hilste på de norske spillerne, uten at gutta våre ble star struck av den grunn.

Og selv om det norske laget er ungt, har unge spillere deltatt i EM før. Da Jan Ove Waldner nådde finalen i EM i 1982 var han også kun 16 år…

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping