Bordtennis / Nyheter / 2023 / Susanne Flor Wilhelmsen ble Nord-Europeisk mester i kadettklassen
Foto: NBTF
Foto: NBTF

Susanne Flor Wilhelmsen ble Nord-Europeisk mester i kadettklassen

Ti norske spillere har vært i Estland og spilt Nord-Europeisk mesterskap i helgen. Høydepunktet ble da Susanne vant alle singelkampene sine og ble Nord-Europeisk mester i kadettklassen. I tillegg ble kadettguttene nr. 2 og kadettjentene nr. 3 i lag.

Rapportene fra Estland sier at det har blitt spilt mange gode og jevne kamper i Nord-Europeisk, og at det er en fin turnering for våre spillere. I tillegg til Norge deltok Sverige, Danmark, Finland, Estland, Latvia og Litauen i mesterskapet. 

Kadettjenter

Susanne ble nord-europeisk mester i singel og fikk revansje mot Betty Engstrøm fra Sverige i finalen som hun tapte mot i lag. Utrolig sterk prestasjon av Susanne. Vi gratulerer og håper på gode prestasjoner fremover også! 

Alle jentene kjempet godt og gjennomførte gode kamper hele helga.

Lag

1. laget besto av Susanne og Rebekka Flor Wilhelmsen. De tapte en jevn kamp mot Estland 1 3-2 og også en jevn kamp mot Sverige som tilslutt vant. Ellers vant de alle kampene sine og endte på en sterk tredjeplass. 

2. laget besto av Maja Pettersen Kvinge og Beate Haraldseid. De spilte seg veldig opp i løpet av lagkonkurransen og slo blant annet Estland 1. 

Jentene skal jobbe videre med matchgjennomføring og heve å nivået sitt frem mot EM. 

Juniorjenter

Juniorjentelaget besto av Christine Kalvatn, Filippa Skjøld Hinze, Elsa Sander Bornø og Vivian Huynh. I lag havner de i en tøff pulje med de som tilslutt blir nr.1 og 2. i lagturneringen, jentene taper knepent mot Danmark for å gå videre til semi. I plasseringsspillet vinner de alle kampene og blir tilslutt nr. 5. I singel svinger det litt og jentene hadde nok enda bedre resultater inne, men alle tar med seg gode seire også i singel.

Alle gjennomfører mange gode kamper i lag og singel, og jentene skal jobbe videre med stabiliteten og matchgjennomføringen frem mot EM.

Kadettgutter

Kadettguttelaget besto av Michael Farnes og Jonas Frøseth. Petter Mortensen blir også endel av laget til EM. Gutta blir nr. 2 i lag. De spilte seg opp i løpet av turneringa og gjorde bedre matcher mot svenskene i singel enn det de gjode i lag.

Frem mot EM blir målet å heve nivået enda et hakk og å klare å spille på stabilt høyt nivå fra start. 

Juniorguttene er på samling i Søderhamn sammen med Sveriges juniorlandslag og spilte derfor ikke Nord-Europeisk. 

 

For detaljerte resultater fra Nord-Europeisk: NORTH EUROPEAN YOUTH CHAMPIONSHIPS 2023, Estonia Haapsalu – RESULTS – ELTL (lauatennis.ee)

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping