Bordtennis / Nyheter / 2023 / Regionturnering i Trondheim i helga
Åpning.jpg

Regionturnering i Trondheim i helga

Fire av fem regioner møtes i Trondheim i helga til regionturnering. Turneringen er for tremannslag, for spillere i to klasser, født i 2005 – 2006 og 2007 – 2010. Det er enighet mellom regionene å stille med lag som totalt representerer inntil 5.000 rankingpoeng. På denne måten blir det jevnbyrdige lag, der både gutter og jenter deltar, og det ventes spennende og gode lagkamper. Alle spillerne, med trenere og ledere, bor i Trondheim BTKs treningslokaler, og det legges opp til en sosial middag med aktiviteter lørdag kveld.

Tidligere, inntil 2019, ble regionturneringen avholdt i Håkons Hall på Lillehammer. Men etter at dette konseptet ble borte, har vi nå hatt tre år uten regionturneringer. Regionene har blitt enige om å teste ut dette konseptet igjen i 2023, og så får fremtiden vise om det blir en årviss turnering igjen.

I regionturneringen i Trondheim deltar 13 lag, med henholdsvis seks og syv lag i de to klassene. Det spilles alle mot alle i begge klassene. Totalt 40 spillere deltar i Trondheim. Region Midt deltar med fem lag, Region Øst har med fire lag, Region Sør stiller med tre lag, mens Region Vest deltar med et lag.

Norges Bordtennisforbund setter pris på initiativet fra regionene, og håper på en vellykket turnering i Trondheim!

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping