spleissiste.jpg

Opprett Spleis – vinn store og små premier til ditt idrettslag!

250.000 kroner skal deles ut til idrettslag.  Nå kan ditt idrettslag opprette en Spleis til ulike tiltak som kan bidra til å rekruttere medlemmer tilbake til idretten etter pandemien. Alle idrettslag som oppretter en Spleis, har mulighet til å vinne store og små pengepremier!

Koronapandemien har rammet norsk idrett hardt – og spesielt idrettslagene. Første del av idrettens gjenåpningskampanje er over: 25. september kunne vi endelig slippe jubelen løs da norsk idrett igjen var offisielt gjenåpnet.

Nå fortsetter vi kampanjen, og vi oppfordrer idrettslag til å opprette Spleiser til tiltak som bidrar til å få både gamle og nye medlemmer tilbake til idretten. 

Totalt skal 250.000 kroner i premiepenger deles ut til 56 vinnere over 17 dager. Første trekning er fredag 12. november, og siste trekning er søndag 28. november. 

Vi sparker i gang konkurransen med å dele ut 2000 kr til 30 idrettslag som er tidlig ute. 

Start en Spleis til ulike tiltak som kan bidra med å rekruttere medlemmer tilbake til idretten etter pandemien! Alle idrettslag som oppretter en Spleis har mulighet til å få store og små pengepremier!

tilbake-til-idretten-logo

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping