nm-yngre-forside-1-600x503.png

2-Ukers påmeldingsfrist i NM for yngre og Hoved-NM

NBTF har bestemt at det blir 2-ukers påmeldingsfrist til NM for yngre 3. – 5. september i Trondheim, inklusive Stiga 11'ern, og Hoved-NM i Bergen 10. – 12. september.

Årsaken til endringen fra 4-ukers frist til 2-ukers frist er at opprinnelig frist går ut i ferietiden, og for å få med flest mulig spillere forlenges påmeldings- og innbetalingsfristen.

Dette betyr at fristen for påmelding til NM for yngre og Stiga 11'ern forlenges fra torsdag 5. august til torsdag 19. august, og fristen for samlet innbetaling for klubbene endres fra tirsdag 10. august til tirsdag 24. august.

For Hoved-NM endres påmeldingsfristen fra torsdag 12. august til torsdag 26. august, og fristen for innbetaling endres fra fredag 20. august til fredag 3. september.

Klubbene oppfordres likevel til å sende påmelding og innbetaling så tidlig som mulig, i god tid før de nye påmeldings- og innbetalingsfristene, slik at arrangørklubbene får god tid til å gjøre sine administrative forberedelser, ikke minst forberede og informere klubbene om tidsskjemaet.

NBTF håper på stor deltakelse i alle fire mesterskapene som arrangeres i september og oktober.

STIGA TTEX Norsk Tipping IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell