Bordtennis / Nyheter / 2024 / Stupa-webinar 16.april
Foto: NBTF
Foto: NBTF

Stupa-webinar 16.april

Forrige uke inviterte NBTF klubbene til et informasjonsmøte om Stupa og veien videre mot neste sesong. Vi har en ambisjon om at systemet skal tas i bruk i alle turneringer og serier fra og med neste sesong, og for at det skal være mulig må alle klubber sette seg inn i dette.

Systemene vi bruker i dag begynner å bli gamle (over 20 år) og er avhengig av at enkelte personer bidrar med egen fritid for at det skal fungere. Dette kan vi ikke belage oss på i all fremtid.  

Kl.20.00 kommende tirsdag ,16.april, vil representanter fra Stupa holde et webinar der de presenterer både turneringssystemet og seriesystemet. Her vil alle få muligheten til å se systemene i bruk og stille spørsmål. Vi har satt av 2 timer denne kvelden.  

I tillegg til webinaret vil representantene fra Stupa reise rundt i landet og drive opplæring. De var til stede under årets hoved-NM og forrige helg i Trondheim under Stiga-ligaen for damer. Det er planlagt turer til både Bodø (NNM), topp 8 (Harestua) og Bergen, så her må klubbene i nærheten kjenne sin besøkelsestid. Vi oppfordrer også klubbene om å ta kontakt hvis de ønsker opplæring.  

Men aller først anbefaler vi alle om å være med førstkommende tirsdag!  

Klikk her for å delta

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping