Bordtennis / Nyheter / 2024 / Borgar Haug imponerer i Manchester!
Foto: WTT
Foto: WTT

Borgar Haug imponerer i Manchester!

De som kjenner Norges stjernespiller Borgar Haug vet at han er en stor fan av et visst fotballag i Manchester. Akkurat nå er imidlertid ikke «Drømmenes Teater» Old Trafford, men tvert imot National Cycling Centre, der Borgar storspiller i WTT-stevnet.

I går vant han begge kvalrundene, blant annet mot en spiller ranket rundt 100 plasser høyere enn Borgar. I første kamp i hovedrunden spisset det seg enda mer til da Borgar møtte Adrien Rassenfosse, belgieren som er ranket som nummer 88 i verden. Adrien vant første sett, men så var det Borgar som tok tak i kampen og vant 3-1. Dette er en solid seier av Borgar mot en spiller ranket langt høyere enn han selv.

 

I neste runde skal Borgar ut mot en ny belgier, venstrehendte Martin Allegro, ranket som nummer 64 i verden. Allegro med sine 27 år, har noe mer rutine enn Borgar, men med det storspillet Borgar viser akkurat nå, han har 9-3 i settkvote så langt i Manchester, så er dette en kamp der Borgar har gode muligheter.

 

Borgars lagkamerat, Timo Boll, måtte i siste liten melde forfall til WTT i Manchester. Dermed er Borgar eneste spiller fra klubben som deltar, og treneren og sportsdirektøren sitter i Düsseldorf og følger godt med på det Borgar presterer i England.

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV