Logo Rakkestad.jpg

Rakkestad Racket Klubb er en ny Bordtennisklubb!

NBTF ønsker med dette en ny Bordtennisklubb i Region øst hjertelig velkommen inn i bordtennisfamilien. Leder for Rakkestad Racket Klubb er Bjørn Eikrem.

Rakkestad Racket Klubb har per i dag i underkant av 30 medlemmer, hovedsakelig voksne siden det ikke er startet med rekruttering mot yngre ennå på grunn av Covid.

rakkestad.jpg

Klubben kjører tre ukentlige treninger i Rakkestad ungdomsskoles nyoppussede gymsal.

Leder for Rakkestad Racket, Bjørn Arne Eikrem sier at fokus fremover er å fremskaffe mer utstyr for å kunne bedre legge til rette for en bred og god rekruttering blant kommunens unge.

RRK berømmer sine venner i Askim og Sarpsborg BTK som har stilt opp for klubben i en spennende oppstartsperiode og ser frem til å bli en del av bordtennisfamilien på østfoldsiden. Spesielt Claus Tjelle i Askim og Naser Babri i Sarpsborg har vært og er viktige for oss, forteller Eikrem. Målet er å gi disse og andre god konkurranse i både serie og eventuelle cuper som måtte komme, og etablere seg som en toneangivende klubb i området.

Vi er også strålende fornøyd med råd og veiledning vi har fått fra både Bordtennisforbundet og NIF sålangt, og ser frem til videre samarbeid, avslutter Eikrem.  

rakestad.jpg

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping