Foto: Kristin Bentdal Larsen
Foto: Kristin Bentdal Larsen

EPYG 2022

Da er det endelig klart for European Para Youth Games (EPYG) etter avlysningen i fjor. Fra og med 27. juni til 4. juli skal det konkurreres i Pajulahti, Finland, i ulike paraidretter deriblant bordtennis.

Den norske troppen med 12 utøvere og ledere/trenere samlet for pre-camp på Olympiatoppen 26. juni der vi gikk gjennom de siste detaljene. For bordtennis er det tatt ut 5 spillere som skal representere Norge med 2 debutanter, Krizander Magnussen fra Stord BTK og Jenny Helene Slettum fra Notodden BTK. Sammen med Pablo Jacobsen (Fornebu BTK), Nora Korneliussen og Sebastian Vegsund (begge Fokus BTK) utgjør de bordtennistroppen.

EPYG skal gi våre unge utøvere nye erfaringer, rutiner og kompetanse når det gjelder internasjonale konkurranser. Samtidig som det forhåpentligvis inspirerer til videre satsning på bordtennis.

Vi ønsker våre utøvere lykke til å kommer til å gi oppdateringer på resultater og hvordan det står til med troppen underveis på vår facebookside.

Bordtenniskonkurransen starter fredag og avsluttes på søndag. For mer informasjon om kan dere gå inn på hjemmesiden til EPYG https://epyg2022.fi/

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping