Bordtennis / Arrangementer / Seriespill / Seriespill nyheter 2021 - 2022 / Notodden BTK troner alene på toppen i 2.div avd. A.
Pål Guttormsen fra Fokus BTK har fortsatt full kontroll på det han driver med. Foto: Brage Titlestad
Pål Guttormsen fra Fokus BTK har fortsatt full kontroll på det han driver med. Foto: Brage Titlestad

Notodden BTK troner alene på toppen i 2.div avd. A.

Anført av den polske hærføreren Robert Girulski kunne et veldig sterkt Notodden mannskap med sine 4 strake seire spille gla-blues i bilen hele veien hjem.

Laget seiler opp som den store opprykks favoritten etter helgas spill og resultater. Slik det ser ut nå har de det beste laget både oppe, med nevnte Robert samt Konrad Sierputowski, og nede med Ole Jørgen Pedersen og Yared Seifu.

I rundens siste kamp var det duket for lokaloppgjør mellom «storhetene» i Telemark, Notodden BTK og Skien BTK, begge laga hadde da 3 av 3 seire før denne kampen. Og da har den observante leser skjønt hvem som vant bataljen og hmm .. kamp resultatet hopper vi lett over da det finnes under linken seriespill på bordtennis.no.

Et annet lag som også vant 3 av 4 kamper i helga og imponerte stort var Fornebu BTK 3. De ligger nå helt oppe på sølv plass. «Gamle» storheter som Zeiffert, Tvervaag, Skolt og Uddeholt var byttet ut med unge lovende spillere som Petter Mortensen, Philip Aasen, Mikkel Berg Torpe og Jonathan Jonsson. Spesielt Petter Mortensens 6-2 matchkvote i single oppe er imponerende og han gleder seg nok til at november rankingen kommer.

Ellers var det mange som gledet seg til en av kampene i kampen mellom Fokus BTK 2 og Hvam på søndag ettermiddag, som vi trodde ville bli et første møte mellom fersk Svensk mester i 65-års klassen og fersk Norsk mester i samme klasse. Per Svensson vs Pål Guttormsen. Men den ble vi dessverre snytt for pga Hvams rulleringer på mannskapet. Isteden ble det alltid velspillende og underholdende Laura Krumina som kunne påføre en sliten Pål Guttormsen sitt første tap i helga. Pål endte derfor opp med 7-1 i matchkvote, og viser han fortsatt har full kontroll på det han driver med. Helt utrolig tempo han fortsatt besitter og alle andre i hallen har noe å lære av han på konsentrasjon og fokus på hver eneste ball. Ikke rart han har store utgifter hvert år til puss av kongepokaler.

Vertskapet for runden var Lia IL som skal ha all honnør for arrangementet . God informasjon i forkant mht overnatting etc, fin hall å spille i, veldig gode baguetter og ellers perfekt gjennomføring. Lia BTK var også, nok siden de var verter, gavmilde med poengene, og ligger foreløpig på jumbo plass. Men mange kamper igjen.

Overdommer var alltid vennlige og sympatiske Egil Hauge fra Hvam som sørget for at alt gikk riktig for seg.

Vi var også heldig med høy stemningen i Grimstad by på lørdagskvelden, lillebror Jerv fra Grimstad slo storebror Start 3-2 i OBOS-ligaen samme dag og supporter sanger runget på kneipene, ikke alt like vakkert men men ..

Til og med Skien BTKs store stjerne Aleksander Fjeldstad lot seg rive med i sangen og gikk med Jerv skjerf rundt halsen nesten hele kvelden..

TABELL OG KAMPLISTE

Her finner du nyheter fra seriespill

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping