Bordtennis / Regioner / Region Nord / Nyheter / VI GRATULERER NBTF MED NYE HJEMMESIDER - FLOTTE MULIGHETER FOR MER REGIONALT STOFF
Jonny Ternlind.jpg

VI GRATULERER NBTF MED NYE HJEMMESIDER - FLOTTE MULIGHETER FOR MER REGIONALT STOFF

Nå har Norges Bordtennisforbund åpnet sine nye hjemmesider. Det er gjort et veldig bra og omfattende arbeid for å bedre strukturen, slik at det nye flotte produktet og gode infokanalen, er enda lettere å finne frem i.

Som web-redaktør for Region Nord og som styreleder i den samme regionen, vil jeg benytte anledningen både til å takke og gratulere forbundet med lansering og åpning av de nye hjemmesidene. Dette er på mange måter et historisk øyeblikk, da de opprinnelige hjemmesidene ble etablert for ca. 20 år siden. 

Vi får nå som region en flott mulighet til å legge ut stoff selv på egen regionside, via meg som web-redaktør. Den samme muligheten får alle våre 5 regioner. Nå er det viktig at våre klubber sender inn regionalt nyhetsstoff til meg som regional web-redaktør. Gleder meg til å motta mange flotte saker. Nasjonalt stoff skal til redaktør; Ghassan (Chaer).

Lykke til alle sammen, og gratulerer enda en gang med nye hjemmesider!

 

Med idrettslig hilsen

Jonny Ternlind

Web-redaktør Region Nord

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping