Bordtennis / Regioner / Region Nord / Nyheter / Klart for seriespill (samlerunde) i 3.divisjon avd. G. igjen etter nærmere 2 år - Tromsø BTK arrangør i helgen
Tromsø BTKs hall - Teoribygget. Foto: Sten-Eigil Sigurdsen
Tromsø BTKs hall - Teoribygget. Foto: Sten-Eigil Sigurdsen

Klart for seriespill (samlerunde) i 3.divisjon avd. G. igjen etter nærmere 2 år - Tromsø BTK arrangør i helgen

I helgen (18-19.september) er det igjen klart for seriespill, etter at koronapandemien mer eller mindre stengte ned samfunnet og idretten fra midten av mars 2020.

På grunn av koronaen, så har det faktisk ikke vært spilt seriekamper i 3.divisjon avd. G. på nærmere 2 år - siden helgen 30/11-1/12-19.

Det er derfor veldig gledelig at vi igjen kan starte opp med seriespill - også hva gjelder denne sesongen, i og med at dette er det første arrangementet i Nord-Norge i inneværende sesong. 

 Tromsø BTK arrangør og vertskap for 9 seriekamper på Teoribygget

Tromsø BTK er arrangør og vertskap, for den første av i alt to samlerunder i 3. divisjon avd. G. Andre runde går av stabelen i Bodø på nyåret, nærmere bestemt 12-13.mars 2022.

9 seriekamper skal avvikles i løpet av helgen, og det første poenget spilles det om fra lørdag kl.10.00 i Tromsø BTKs hall (Teoribygget), hvor klubben fra nordens Paris har holdt til siden 1992. Her er linken til seriekampene; Seriespill (bordtennis.no)  

4 lag stiller fra 4 klubber i sesongen 2021-2022

Det har gjennom årenes løp vært litt varierende med hensyn til antall lag og klubber i vår 3.divisjon. Kanskje spesielt de siste årene, der flere av våre klubber har tatt steg oppover i divisjonene. Og dermed har det vært utfordrende å stille opp med mange lag - også i 3.divisjon.

Denne sesongen stiller følgende 4 lag fra 4 av de nordnorske klubbene;

Kanebogen BTK

Tromsø BTK 2

Rana BTK 2

Bodø BTK 3

Hvem stiller lagene med, og hva er ambisjonene?

Etter kommunikasjon med klubbene og lagene, har de følgende å informere om både med hensyn til lag og ambisjoner.

Kanebogen BTK

Lagleder og primus motor i Kanebogen BTK, Dagfinn Kristiansen, mønstrer et relativt «ungt» lag sammen med seg selv og sin rutine. På laget stiller; Kristin Breivik, Andreas S. Ytterstad, Fredrik Y. Vahl, Kjetil Kristensen og Dagfinn Kristiansen.

Ambisjonene: Dagfinn formidler litt spøkefullt; «vi håper å bli blant de fire beste».

Tromsø BTK

Engasjerte Kristoffer Nilsen er lagleder. Han kan fortelle om at spillerne som skal spille for Tromsø BTK i helgen er; Håvard Salamonsen, Nora Brække, Steffen Johansen, Ivan Ellefsen, Fredrik Näs, Åsmund Bræck og Tommy Berg. Nilsen informerer videre om «at dette er et lag som skal gi bredden i klubben mulighet til å delta i seriespill. Der treningsinnsats, deltakelse, lagånd, er de tre viktigste kriteriene for laguttak».

Ambisjonene: «Vi har 5 debutanter på laget i helgen. Det betyr veldig lite erfaring på laget, så jeg er litt usikker på hva man kan forvente av resultater. Men ambisjonene er selvfølgelig å vinne alle kamper. Vi møter ikke til kamp for å tape, men anser Kanebogen BTK som favoritter i år», avslutter Kristoffer Nilsen.

Rana BTK

Vi har kommunisert med alltid engasjerte Gunnar Ingebrigtsen i Rana BTK, som kan fortelle at «laget består av spillere som i utgangspunktet ikke aspirerer for spill på klubbens 2.divisjonslag. Til serieåpningen sender vi et ungt lag»; Henning Fjellheim, Hans Christian Fjellheim, Mathias Nilsen Rundhaug, Matilde Haukland Aune og Leonora Fjellheim.

Ambisjonene: Gunnar kan informere om at; «laget har ingen annen ambisjon enn å få verdifull kamptrening, og møte andre bordtennisvenner fra nord».

Bodø BTK 3

Bodø BTKs leder Espen Wiik sier at laget som kommer til Tromsø er; Yngve Madsen, som også er lagleder, Markus Einar Madsen, Henrik Johan Korsgård Nestvold, Thomas Leifseth og Dina Nilsen Leivseth.

Ambisjonene: Espen forteller at, «ambisjonene er at vi satser på å vinne alle kampene. Men det er jo vanskelig å si, det avhenger av hvem de andre stiller med».   

Lykke til med seriehelgen - og sesongen 2021-2022

Undertegnede vil som styreleder i Norges Bordtennisforbund Region Nord benytte anledningen til å ønske arrangøren, Tromsø BTK, lykke til med arrangementet. Lykke til også til klubbene og lagene som deltar i 3.div. avd. G i helgen og i sesongen 2021-2022.  

Avsluttende samlerunde med 9 seriekamper i Bodø 12-13.mars 2022

Etter helgens innsats og kamper blir det en lengre pause i divisjonen. Den avsluttende samlerunden, som består av 9 seriekamper, gjennomføres i Bodø 12-13.mars.

blobid1.jpg

Hallen ferdig rigget til spennende seriekamper i 3.div. avd. G. Foto: Sten-Eigil Sigurdsen.

 

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV