Bordtennis / Regioner / Region Vest / Nyheter / 2 fulle runder i 3. div. avd. E i helgen
Figgjo IL . Henning Pedersen, helt til høyre, spillte begge kampene for Figgjo, selv om han hadde knebytte operasjon så sent som 23. oktober. Det står respekt av slikt!
Figgjo IL . Henning Pedersen, helt til høyre, spillte begge kampene for Figgjo, selv om han hadde knebytte operasjon så sent som 23. oktober. Det står respekt av slikt!

2 fulle runder i 3. div. avd. E i helgen

Novemberhelgen 11-12 var alle lagene i 3. div avd. E i aksjon. Førstelaget til Sportsklubben Heros var de eneste med full pott (og det med kun 3 mann), og de tok dermed over tabelltoppen.

Fjell-Kam og Laksevåg tok begge turen ned til Stavanger distriktet på lørdagen for kamper mot Stavanger BTK og Figgjo IL. Så dette innebar spill på to lokasjoner for begge lag. Nok ikke helt ideelt. For Laksevåg ble det sikkert en lengre tur hjem, da de hadde med seg et 9-1 tap mot Stavanger og et 8-2 tap mot Figgjo i bagasjen. Bent Hovden må tåle favorittstempel i de fleste singelkampene han spiller i 3. div, men selv han måtte tåle et 3-1 tap for Figgjo's Kestutis Barauskas.

Bent Hovden

Det vites ikke om bildet er tatt før eller etter tap mot Kestutis.

Figgjohallen.jpg

Undertegnede var ikke tilstede, så det kan bare spekuleres i hva Kjetil prøver å forklare til Camilla her.

 

Fjell-Kam har sannsynligvis ikke ambisjoner eller ønske om opprykk denne sesongen heller, og spillte derfor like greit 5-5 mot både Figgjo og Stavanger.

 

Stavanger BTK.jpeg

Andrzej Zieba, Francois Testu, Karol Laskiewicz og Adam Kornizki på Stavanger BTK var fornøyde med 9-1 seier over Laksevåg.

 

På Stord var denne gjengen fra Stord2 i aksjon: Thomas Sæverud, Kristoffer Lien Aasheim, Lars Stien, Kristian Semasko og Yulia Khilinska (ikke på bildet) 

Stord 2.jpeg

 

Stord 2 tapte begge kampene 6-4 mot Sportsklubben Heros og Heros 2. Men mot Heros 2 gikk hele 6 av singel/double kampene til 5 og avgjørende game, så her var det ikke mye som skulle til for at det hadde blitt seier.

 

Haugesund.jpeg

 

Heros lagene spilte også på to lokasjoner samme dag, og var altså innom Haugesund også. Haugesund sikret uavgjort mot Heros 2 etter å ha ligget under 4-2 etter doublekampene. 3 seire av Pooya Shameli, Dag Wolf Hinrichsen og Ronny Junger satte sluttresultatet til 5-5.

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping