Bordtennis / Regioner / Region Vest / Nyheter / KM Rogaland 2023
Kretsmester Rogaland 2023 - Henning Andre Finstad
Kretsmester Rogaland 2023 - Henning Andre Finstad

KM Rogaland 2023

Topp-ranket spiller Henning Andre Finstad kan titulere seg som Kretsmester Rogaland 2023 etter solid spill lørdag 16. november. Han ga bare fra seg ett game til kortnubbene til Mariusz Moskal, resten av kampene vant han 3-0. Se vedlagte lister for resultater.

Det var rundt 80 spillere påmeldt til KM Rogaland 2023 som ble arrangert i Figgjohallen lørdag 16. november. Men med mye sykdom i sirkulasjon endte vi opp med 69 spillere til start.

For undertegnede kom dette KM veldig brått på etter at Figgjo/Rosseland Open var unnagjort for bare 3 uker siden (med stødig dirigering av Anders Hovden). Så iom hverken Rosseland eller Figgjo hadde folk med erfaring med TT coordinator falt valget på turneringsoppsett som greit kunne håndteres med excel. Se invitasjon for detaljer.

KM Rogaland 2023 - Pokaler.jpg

Det kom selvfølgelig litt reaksjoner på å avvikle KM på denne måten, uten aldersklasser. Så Henning Pedersen valgte å kompensere for dette med skikkelig premiering av gruppevinner for alle gruppene etter puljespill nr. 2.

Var noen som slukøret måtte konstaterer at pokalen røk i det som var rene gruppefinaler, men var stor stas for de som hentet hjem en av disse flotte pokalene :) . Vet ikke om du har satt listen vel høyt for fremtidig premiering her Henning (?).

KM Rogaland 2023 - Midthall.jpg

 

 

KM Rogaland 2023 -  Bord 1-4.jpg

 

KM Rogaland 2023 - Vegard og Oscar.jpg

 

Oppsettet sikret at alle fikk møte spillere på sitt nivå i gruppespill 2, så her var det mange jevne kamper. Her er rent Rosseland oppgjør mellom Vegard og Oscar på bord 14, der de ferskeste spillerne befant seg etter puljespill 1.

(var vel en eller to spillere som var uheldig og hadde fått litt for høy ranking etter innplassering på listen etter F/R Open og dessverre havnet i "feil" klasse, men var ingen spillere som ikke vant sett/game).

 

Her finner du oppsummert resultatliste.

Og her finner du detaljert kampresultater fra gruppesspill 2.

Her er resultater fra gruppespill 1.

 

Ønsker med dette alle bordtennisvenner en riktig God Jul & Godt Nytt År!

 

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping