Bordtennis / Regioner / Region Sør / Nyheter / Prosjekt regionutviklere Region Sør
Regionsamling.jpg

Prosjekt regionutviklere Region Sør

Jobben som regionutviklere gjør i regionen har fått mange gode tilbakemeldinger fra klubber, klubbledere og foreldre.

Region Sør har fått to nye klubber i denne sesongen: Verningen og Sande og begge to klubbene er veldig interessert i tilbudet som er i regionen og i prosjektet.

Unge spillere fra Verningen har deltatt i alle regionsamlinger så langt og sier at de vil fortsette med det.

I høsten hadde vi en spiller fra Rauland regelmessig på våre treninger på Notodden og han har deltatt på samlingen i Larvik også. Vinteren stoppet han litt men vi håper å se han tilbake i våren igjen.

Kevin Aall fra Husøy også verdsetter høy kvalitet på alle samlinger og bredere tilbud for spillere i regionen.

Det er veldig viktig å stimulere og støtte aktivitet og utvikling i klubber og i regionen i denne utfordrende tiden for alle oss og for idretten.

Vi jobber med å ha flere spillere i klubber, å gi våre unge spillere bedre tilbud og samtidig øke kvaliteten på treninger og samlinger for å utvikle og beholde våre spillere lengre.  

 

Med vennlig hilsen

Konrad Sierputowski

Leder Region Sør

 

Fra Joanna:

Vi her hatt både klubbesøk, klubbmøter, og samlinger her i Region Sør hittil nå.

Regionutviklere har et tydelig mål og sterkt ønske om å jobbe planmessig, systematisk, og kvalitetsmessig for at vi i vår region skal ha både høykvalifiserte klubbtrenere, flere spillere i bredde og god utvikling for de som ønsker og har ambisjoner i denne idretten.

Vi har valgt blant annet regionsamlinger som et godt moment og møter for å trene best sammen, ser hverandre både i sportslige og sosiale sammenhenger og gir oss selv og andre spillere den riktige støtten og utbyttet av det for læring og utvikling.

Vi synes at det å samle oss på et sted og jobbe sammen med sportslig fremgang og samtidig se hverandre i andre sosiale aksjoner og sammenhenger gir oss både styrke, inspirasjon og integrering for å være videre med idretten og yte det beste av oss både på treninger der hjemme og i stevner.

Dette er ekstremt betydelig å kunne jobbe, leke og være sammen i idrett for å se og erfare det som er kanskje viktigst av alt nemlig å være beste versjon av meg selv her og nå for fremtid.

Det ønsker vi også å gi av oss trenerutviklere til Vår Region.

Mvh

Joanna Sierputowska

Regionutvikler Region Sør

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping