Bordtennis / Regioner / Region Sør / Nyheter / Lørdag 12. februar er det endelig tid for sesongens andre regionscup
Foto: Lia IL-BTG
Foto: Lia IL-BTG

Lørdag 12. februar er det endelig tid for sesongens andre regionscup

Lørdag 12. februar er det endelig tid for sesongens andre regionscup. Lia inviterer alle spillere i Region Sør til turnering i Vikhallen i Grimstad.

Stevnet er delt opp i to bolker og spillerne kan melde seg på i én klasse per bolk, første bolk med oppstart kl. 10.00 og andre bolk med forventet oppstart kl. 13.30.

Påmeldingsfrist er fredag 4. februar og alle påmeldinger sendes til turneringsleder, Jens Salvesen, på e-post: Jens.Salvesen2@gmail.com

Vi er dessverre fortsatt preget av en pandemihverdag, men per i dag (17. januar 2022) er det ingen restriksjoner på antall deltakere under 20 år. For spillere over 20 år gjelder det per nå en begrensning på 30 spillere totalt, men det gjøres oppmerksom på at dette kan endre seg frem til turneringsstart. Vi ber derfor alle spillere over 20 år som ønsker å delta om å sende påmelding som vanlig, her er det førstemann til møllen som gjelder dersom myndighetene ikke letter på restriksjonene.

Vi håper at mange er bordtennisulten nå på nyåret og velger å ta turen til Grimstad for en dag med sosialt og mye god bordtennis – vi sees i Vikhallen 12. februar!

Innbydelse Region Cup 2.pdf

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping