Bordtennis / Nyheter / 2023 / Vellykket EM-samling i Oslofjord Convention Center
Fototekst: Engasjerte frivillige i samlingen på Oslofjord Convention Center.
Foto: Knut Helseth
Fototekst: Engasjerte frivillige i samlingen på Oslofjord Convention Center. Foto: Knut Helseth

Vellykket EM-samling i Oslofjord Convention Center

Lørdag 4. og søndag 5. februar var det veteran-EM-samling i Oslofjord Convention Center. 40 frivillige deltok, både interne deltakere fra bordtennisfamilien og eksterne deltakere, mer «profesjonelle frivillige», med kjempeerfaring fra store nasjonale og internasjonale idrettsarrangementer i Norge.

Team Transport.JPG

De eksterne frivillige har ansvaret for transport og generell informasjon, med informasjon i OCC og transport fra og til flyplassene Oslo Lufthavn og Torp Sandefjord Lufthavn.

Torstein Rønningen.JPG

Torstein Rønningen, Teamleder Turnering

Frivillige med bordtennisbakgrunn vil ta seg av alle de andre forberedelsene, gjennomføringen og etterarbeidet av mesterskapet.

Anne Haug.JPG

Anne Haug, Teamleder Seremoni og kultur.

Lørdag 4. februar møttes 19 frivillige, både fra EVOC, mesterskapets hovedkomité, og andre sentrale ledere for mesterskapet. Dagen etter ble disse 19 forsterket med 21 andre frivillige.

Karl Børre Reite.JPG

Samlingen ble ledet av Karl Børre Reite, og den besto av en teoretisk totalgjennomgang av mesterskapet, gode spørsmål, svar og diskusjoner, samt befaringer av Oslofjord Arena, Konferansesenter Syd og Nord.

Markedssjef.JPG

Markedssjef Elisabeth Rustand fra OCC orienterte om OCC. I tillegg hadde de ulike teamlederne samtaler med potensielle frivillige.

Terje Ekran.JPG

Terje Ekrann, leder Team Frivillige

Mesterskapet arrangeres i perioden mandag 26. juni – lørdag 1. juli, og det er fremdeles behov for mange frivillige i ukene og dagene før veteran-EM starter. Det kommer nesten et tresifret antall bordtennisbord og annet bordtennisutstyr til OCC flere uker før veteran-EM starter, og dette utstyret må pakkes ut, klargjøres og rigges slik at alt er klappet og klart til trening fra lørdag 24. juni og konkurransestart mandag 26. juni.

Team Venue.JPG

Det var en flott samling i Oslofjord Convention Center, og flere frivillige mottas med takk!

Spill for Livet - Sandefjord 05.02.23.pdfØivind Eriksen.JPG

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping