Det er gode publikumsfasiliteter i hallene kampene arrangeres, anbefales å møte opp ! Foto: Ghassan Chaer
Det er gode publikumsfasiliteter i hallene kampene arrangeres, anbefales å møte opp ! Foto: Ghassan Chaer

Klart for ny runde i Stiga-Ligaen Herrer

Én måned etter forrige serierunde, er det klart for nye kamper for landets beste lag. Fornebu kom best ut sist, med Laksevåg, Fokus og B-72 på de påfølgende plassene. Om rekkefølgen står seg også etter denne runden blir spennende å se.

Fornebu fortsatt i tet

Fornebu spilte 6 kamper sist samlerunde, og har kun én kamp denne helgen. Nidaros står for tur lørdag formiddag, og Fornebus ambisjon er nok intet annet enn seier også i den kampen. Nidaros på sin side hadde en litt trøblete start på sesongen og er nok revansjelystne. Det blir spennende å se om mulighetene er til stede for en trøndersk overraskelse.

Kamp om sluttspillplassene

Serien er halvspilt når denne seriehelgen er ferdig. Selv om mye kan skje andre halvdel av sesongen, vil det etter denne runden være tydelig hvilke lag som har sluttspillmuligheter, og hvilke som ikke har det. Laksevåg, Fokus og B-72 har alle 6 poeng per i dag. Deretter kommer Jevnaker med 4 poeng og Nidaros med 2 poeng. Nederst finner vi Hardanger og Snarøya med 1 poeng hver.
Dersom ikke Jevnaker, Nidaros, Hardanger og Snarøya plukker flere poeng denne helgen vil det bli vanskelig å henge med i kampen om sluttspillplassen.

Fortsetter overraskelsene?

Forrige seriehelg var det flere overraskelser. B-72-laget, bestående av blant annet damespillerne Rebekka Carlsen og Rikke Skåttet, skilte seg ut i positiv retning. Få hadde nok tippet lørenskogklubben på en foreløpig sluttspillplass. Kommer den positive driven til å holde helt inn? B-72 har imponert i Stiga-Ligaen før, så det er langt fra umulig.

Jevnaker imponerte stort da de presset Fornebu helt til døra forrige runde. Kommer Olof Götestams mannskap til å fortsette den gode trenden? Kampene mot Snarøya og Nidaros kommer il å bli avgjørende for om Jevnaker skal kjempe om sluttspillplass, eller om å unngå nedrykk.

Følg med

Det legges opp til streaming av flere kamper. Laksevåg og Nidaros streamer kamper på sine facebooksider, og sannsynligvis følger flere lag etter.

Direkte sending fra Olsvikhallen

Laksevåg BTK kommer til å sende direkte fra deres kamper. Her er linken:https://www.facebook.com/LaksevagBordtennisklubb

For detaljer om helgens kamper og resultater finnes her: Seriespill (bordtennis.no)

Nyhetside for Seriespill

Aktuelle info for seriespill

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV