Bordtennis / Arrangementer / Veteran-EM 2023 / Team / Team Promokom / Nyheter / Reisebrev fra Veteran-EM i Rimini 2022
Dreamteam.JPG

Reisebrev fra Veteran-EM i Rimini 2022

EVOC var representert med følgende tre representanter på standen under Veteran-EM i bordtennis i Rimini, Italia mandag 27. juni – lørdag 2. juli:

Rune Wågelsby, Marianne Hornnes Troppen og Øivind Eriksen

Rune og Marianne var til stede på standen søndag 26. juni – fredag 1. juli

Øivind var til stede på standen søndag 26. juni – torsdag 30. juni

Onsdag 29. juni var konkurransefri dag. Da holdt vi stengt på standen vår.

Fra Oslofjord Convention Center deltok Janine Hess. Hun snakket flytende fransk og tysk, og gjorde en spesielt stor jobb mot fransk- og tysktalende deltakere.

Oppgaven til dette teamet var å promotere NBTFs Veteran-EM 2023 for deltakerne i Rimini, herunder selge deltakelse (NBTF) og opphold (OCC). I Veteran-EM 2022 deltok 2.800 spillere.

Det var bestilt en stand i EM-hallen, med en meget sentral beliggenhet. Følgende utstyr ble benyttet i standen under promoteringen:

  • Video fra Norge
  • PC
  • Brosjyremateriell om Veteran-EM 2022 (på engelsk)
  • 3 stk rollups (1 fra EVOC og 2 fra OCC)
  • 50 stk t-trøyer fra Veteran-EM fra 2023 (ble delt ut til enkeltpersoner)

Standen var bemannet fra og med søndag 26. juni til og med fredag 1. juli.

Under flytransporten til Rimini (Oslo – Wien – Bologna) fredag 24. juni forsvant kofferter med innhold som skulle benyttes på standen (PC’er, rollups og brosjyrer). Det gjorde arbeidet på standen utfordrende de to første dagene. Vi hadde ca 300 brosjyrer tilgjengelig de to første dagene (brosjyrer som ble tatt med i håndbagasjen). PC’ene kom under vår kontroll på ettermiddagen søndag 26. juni, og de var på plass i standen fra mandag 27. juni. Rollups’ene kom under vår kontroll på kvelden mandag 27. juni, og de var på plass i standen fra tirsdag 28. juni. Restlageret av brosjyrer er fremdeles ikke kommet til rette. Det ble trykt opp 1.000 ekstra brosjyrer i Rimini mandag 27. juni. Disse brosjyrene ble delt ut på standen i perioden tirsdag 27. juni – fredag 1. juli.   

Dagene på standen var preget av svært mange positive samtaler. Det var jevnt tilsig av potensielle deltakere hele tiden vi var der. Vi fikk gode tilbakemeldinger på konseptet vårt, og det var en spesiell opplevelse å registrere at svært få av de vi hadde kontakt med kjente til konseptet fra før. I og med at vi var uniformert i t-trøyene for EVC 2023 nær sagt døgnet rundt, så fikk vi også oppmerksomhet på kveldstid fra potensielle deltakere. Promoteringen pågikk dermed døgnet rundt.

T-trøyene ble delt ut til 50 ulike enkeltpersoner, fra ITTF- og ETTU-presidentene til enkeltspillere. Alle som mottok t-trøyene ga svært positive tilbakemeldinger. T-trøyene var utrolig populære, og det hadde vært enkelt å selge et firesifret antall t-trøyer i Rimini. De som mottok t-trøyene brukte de under mesterskapet.   

Positive sider

Vårt konsept ser ut til å være svært populært. Utfordrende transportsituasjon (taxi/busser) i Rimini gjør at mange ser frem til et Veteran-EM 2023 uten buss- og taxitransport utenom transport fra flyplass/jernbanestasjon til/fra OCC.

Gjennom deltakelse i Rimini lærte vi og vi ble enda bedre kjent med positive og utfordrende sider ved veteranmesterskap utenom promokomarbeidet. Disse erfaringene kan vi bringe videre til de andre områdene under fellesmøter utover høsten. Her kan nevnes temaene VIP, oppmerksomheter, seremonier, legeservice, transport, VIP-middager, skilting, prisnivå på mat/drikke i hallen, tribunebehov, salgsmuligheter mv. I tilleg lærte vi selvsagtogså mye om Promokoms egne områder, for eksempel informasjon, akkreditering, samt salg av deltakelse, overnatting og turistturer.

Mange utlendinger ønsket å komme til Veteran-EM som frivillige. Dette må følges opp. Terje Ekrann, som er leder for frivillige, ble orientert.  

Utfordringer fremover

Det blir viktig å gjøre potensielle deltakere kjent med at prisnivået i OCC er omtrent på høyde med prisnivået i andre veteranmesterskap.

Det må lages en plan for hvordan de ulike nasjonene skal orienteres om Veteran-EM 2023.

Det må lages en plan for på hvilke fremtidige turneringer vi skal promotere Veteran-EM 2023.       

Øivind Eriksen     

Rune Wågelsby                    

Marianne Hornnes Troppen

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping