Hva gjør PromoKom:

Promokom har en rekke oppgaver både før og under mesterskapet.

I perioden frem mot EVC2023 er den viktigste oppgaven å skaffe 4000 deltakere og 1000 medreisende. Dette innebærer å drive markedsføring både på nett og fysisk. Nettsiden kommer opp i vår, og salget i Europa starter i juni. Norske spillere vil få mulighet til å melde seg på allerede under veteran-NM på Oslofjord 21. - 22. mai 2022.

Det er også en viktig oppgave å jobbe med omdømme og rekruttering, bl.a. gjennom bruk av media. Vi skal finne de gode historiene om veteranbordtennis. Vi skal gi bordtennis til folket!

Streaming, tv og formidling av selve mesterskapet ligger også til dette teamet.

De store mengdene av frivillige vil vi trenge til oppgavene akkreditering og informasjon. Fra fredag 23. juni 2023 og noen dager fremover skal vi ta imot flere tusen mennesker. Her har vi bruk for mellom 50-80 personer. Dersom du liker å snakke med folk så er det bra, snakker du andre europeiske språk enn norsk så er det veldig bra! Denne gjengen vil også bemanne informasjonsdisker utover i uken. Kanskje noen også vil være så heldige å få kjøre golfbiler rundt på området, mens de informerer gjestene våre!

Rune Wågelsby
Rune Wågelsby
Team-leder

Medlemmer:

Facebook/Sosiale medier
Unni Halvorsen 

Hjemmeside
Magnus Vikstrøm

Akkreditering
Marianne Troppen Hornnes

Informasjon
Don Alexander

Foto
Brage Titlestad

Program
Per Morten Halvorsen

Media
Kevin Johansen

EVOC
Øivind Eriksen
Ghassan Chaer


STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping