Bordtennis / Arrangementer / Seriespill / Seriespill nyheter 2021 - 2022 / Sesongstart 2. divisjon avdeling B: Skodje IL er favorittene til å rykke opp
Skodje IL. Foto: Øistein Nordhelle
Skodje IL. Foto: Øistein Nordhelle

Sesongstart 2. divisjon avdeling B: Skodje IL er favorittene til å rykke opp

Lørdag 20.11 var det endelig klart for seriekamper i andredivisjon igjen. Serierunden ble spilt i både Bjølsen- og Lørenskoghallen hvor alle lagene nå står med tre spilte kamper.

Det var mange gode spillere som var i aksjon i helgen, men etter tre strake lagkampseiere og 24-6 i lagkvote ser det ut som at Skodje IL er favorittene til å rykke opp I år.

Tromsø BTK og Harestua BTK har heller ikke tapt en kamp og kommer nok også til å kjempe om medaljene sammen med Skodje IL.

Bak Tromsø BTK ligger Rana BTK, Oslo BTK og Nidaros BTK 2 som alle sammen står med 1 seier, 1 tap og 1 uavgjort.

Fokus BTK 3 og B-72 2 ligger delt nederst med tre tap i de første 3 kampene. B-72 2 er på papiret det svakeste laget, men det er fortsatt mange kamper igjen og god tid på å snu tabellen.

Harestuas ener Snorre Amundsen leder kampen om årets lagspiller med 6-0 i kvote. Bak Snorre står Torbjørn Ferm (Skodje IL), Benjamin Moen Fossheim (Nidaros BTK) og Stig Amundsen (Harestua) alle sammen med 5-1 i kvote oppe.

Det er svært jevnt mellom lagene og det blir spennende å se om noen henter inn noen forsterkninger til de kommende rundene.

Neste runde spilles i Lørenskoghallen siste helgen I januar. Da møtes blant annet Skodje og Harestua i en kamp som vil være svært viktig for årets opprykksplass.

Det er fortsatt mange kamper som skal spilles og det blir spennende å se hvem som holder seg i divisjonen og hvem som havner under streken.

Her finner du nyheter fra seriespill

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV