Bordtennis / Arrangementer / Seriespill / Seriespill nyheter 2021 - 2022 / Sesongpremiere 3. divisjon avdeling C
Foto: Tommy Østby. Kjelsås BTK
Foto: Tommy Østby. Kjelsås BTK

Sesongpremiere 3. divisjon avdeling C

Søndag 21.11 er det endelig klart for serieåpning i 3. divisjon avd C. Som i flere andre avdelinger er det kun 6 lag som skal konkurrere, men vi kan vel skylde på pandemien for dårlig påmelding. Forhåpentligvis vil antall påmeldte lag tar seg opp igjen til neste sesong.

Det er litt vanskelig å forutsi hvilke spillere som vil benyttes på de forskjellige lagene, men sannsynligvis vil de fleste lagene stille med godt voksne spillere (30 til 70 år).

Langhus, Drammen og Lynild har egentlig ikke noe annet valg, men også Kjelsås og Fokus pleier stort sett å benytte rutinerte spillere i 3. divisjon. Bare Oslo BTK kan finne på å stille med unge, fremadstormende spillere.

Kjelsås stiller alltid med slagkraftige lag i 3. divisjon. I år har de også meldt på kun ett lag i divisjonen, og fremstår kanskje som den største favoritten til å vinne avdelingen. Langhus kan kanskje utfordre Kjelsås dersom de stiller med toppet mannskap, men ryktet sier at dette ikke er tilfelle, i hvert fall ikke i første serierunde. Uten de beste på rankingen vil Langhus være på nivå med de andre lagene i avdelingen. Det er derfor ganske åpent hvem som til slutt sitter igjen med 2. og 3. plassen i avdelingen. Det blir uansett spennende å se utfallet av første samlerunde.

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping