Bordtennis / Arrangementer / Seriespill / Seriespill nyheter 2021 - 2022 / Samlerunde 4 i 3. divisjon avdeling C: Fokus 5 og Lynild topper tabellen
Fokus 5

Samlerunde 4 i 3. divisjon avdeling C: Fokus 5 og Lynild topper tabellen

Lørdag 26. februar ble samlerunde 4 i avd. 3C avviklet i Fokushallen. Alle 6 lagene spilte 2 kamper hver, og det var tilbake til «normalen» i den forstand at det også ble spilt double i denne runden.

Oppsettet var slik at de tre øverste lagene på tabellen alle møtte de tre lagene som lå nederst før denne runden. Skillet mellom topp og bunn ble bare forsterket.

Kjelsås.jpg

Kjelsås BTK

Det var mange jevne enkeltkamper, men favorittene trakk det lengste strået hver gang (det er vel derfor de ligger i øvre halvdel av tabellen). Det ble altså favorittseire i alle kampene, og det med klare siffer. Kjelsås slo Oslo btk 8-2, mens de andre kampene endte 9-1 eller 10-0.

IMG_1610.JPG

Lynild BTK

Fokus og Lynild topper tabellen med 14 poeng hver. De møtes i neste serierunde, og den kampen vil nok avgjøre hvem som ender som avdelingsvinner. Unggutta i Fokus er klare favoritter, de knuste Lynild i første møtet, men kanskje kan veteranene fra Lynild glimte til? Kjelsås ligger 3 poeng bak, og med dårligere kampscore skal det godt gjøres å gå forbi både Fokus og Lynild.

Oslo BTK.jpg

På nedre halvdel ligger Oslo btk best til, mens Drammen og Langhus slåss for å unngå sisteplassen.

Drammen BTK

Drammen BTK

IMG_1619.JPG

Langhus

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping