Bordtennis / Arrangementer / Seriespill / Seriespill nyheter 2021 - 2022 / Notodden BTK - beste lag og beste arrangør
Notodden BTK.jpg

Notodden BTK - beste lag og beste arrangør

Som overskriften antyder, Notodden BTK imponerer på alle fronter, vinner alle sine kamper ved de grønne bordene med nett og serverer sine motstandere fint oppskåret deilig frukt og kjempegod lunsj m/drikke ved de andre bordene. Klubbens ildsjel Bjørn sørger for at alle føler seg velkomne og bidrar sterkt med humør og humor til den gode stemningen som var i lokale i helga. Vi bøyer oss i hatten (sitat H. Weng) !

Notodden BTK er etter helgens runde fortsatt ubeseiret og veldig mye rart skal skje i siste serierunden på Hvam om ikke laget rykker opp til 1.divisjon.

 

Skien BTK.jpg

Skien BTK

 

Skien BTK vant sine 2 kamper i helga og er bare 2 poeng bak Notodden BTK før siste serierunde. Og skal møte Notodden BTK på Hvam, så ting kan skje men i første oppgjøret mellom Telemarks lagene var det ikke tvil, en overlegen 10-0 seier til de blå. Så den største spenningen på Hvam blir nok kampen om sølvet, der Skien BTK får en knalltøff kamp mot et forsterket Fornebu 3 lag.

 

Fornebu 3.jpg

Fornebu BTK 3

 

Fornebu 3 ligger bare 4 poeng bak Skien BTK og lagene barker sammen på Hvam.

 

Uansett er det nå klart at det blir medalje på Skien BTK og det er langt over lagets forventninger før sesongstart. Nybakt pappa og lagets coach, Aleksander Fjeldstad boblet over av spilleglede og var helt outstanding i helga, og er nå helt oppe på 3.plass på årets spiller lista. Blir spennende å se hva Skiens svar på Lucky Luke får til på Hvam. Ellers debuterte den unge 15-åringen Noah Holøkken i 2.divisjon for Skien BTK, og viste lovende takter, det gror godt i junior avdelingen i klubben, der Olav Benham Olsen er hovedtrener med stor H. 

 

Det unge Fornebu laget var bl.a. forsterket med landslagspiller Sebastian Flaatten og selv om man tapte 7-3 mot Notodden BTK var lagkampen veldig jevn og ikke minst med mange severdige kamper av høy klasse. Med toppet Fornebu 3 lag på Hvam gir det nok lavest odds på at Oslo gutta tar sølvet. 

 

Stavanger BTK.jpg

Stavanger BTK

 

Stavanger BTK ligger på 4.plass, bare 3 poeng bak bronseplassen, men har spilt en kamp mer, så vi tror ikke på medalje på Rogaland iår. Men en fornyet plass i divisjon er nok sikret.

 

Fokus BTK.jpg

Fokus BTK 3

 

Etter helgas kamper blir det kanskje enda mer spennende i bunnstriden på Hvam. På Notodden stilte Lia IL forsterket med en dansk utenlandsproff, Martin Lund Nielsen. Det resulterte i klubbens første poeng, seier mot Fokus BTK 3 og uavgjort mot Hvam. Og gjorde det enda tettere og nervepirrende på nedre halvdel. Selv om Lia IL fortsatt ligger sist så er det kort vei opp til sikker plass. Både Fokus BTK 3 og Hvam er utsatt nå som Lia IL har fått en ny vår. Her kan alt skje og glasskula til undertegnede er til reparasjon så utelater derfor å spå om utfallet.

 

Hvam.jpg

Hvam

 

Bergen PIL måtte dessverre trekke laget sitt så da vil det bare være et lag under nedrykksstreken til slutt. 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping