Bordtennis / Arrangementer / Seriespill / Seriespill nyheter 2021 - 2022 / Nest siste samlerunde i 3. divisjon avdeling B – NEIL tar gull !!
NEIL.jpg

Nest siste samlerunde i 3. divisjon avdeling B – NEIL tar gull !!

Ingenting kan stoppe Nordre Eidsvoll på vegen mot seriegull! Med to kamper igjen leder NEIL nå med 6 poeng på Ham-Kam. Det ble derfor en meget avgjørende 6-4 seier mot Ham-Kam i helga. Det resultatet punkterte spenningen i tabelltoppen.

NEIL fulgte opp med en sterk 9-1 over Fornebu.

HamKam vant på sin side enkelt 10-0 over Harestua i sin andre kamp for dagen. De holder med det andreplassen ett poeng foran Vind.

Harestua er også med i kampen om medaljene. Og det er faktisk så jevnt at t.o.m. begge bunnlagene teoretisk kan ta en medalje.

Gundars.jpg

Et hyggelig gjensyn med Raimonds (til venstre) og Gundars i en seriekamp!

I bunnen ble det endringer denne gangen. Kobra hadde fire spillere på sykelista før helgas kamper, og måtte børste støvet av Raimonds Lasmanis og Gundars Rusis for i det hele tatt å få et lag. De var helt klart årsaken til at Kobra vant begge sine kamper 9-1. Med disse fire poengene gikk laget forbi Fornebu og kom seg over nedrykksstreken. Kobra hadde også med Matts Henricsson på laget for første gang på 2 år.

Foran siste seriehelg på Fornebu om to uker er det derfor stor spenning i bunnen av tabellen. I toppen er det imidlertid bare å gratulere Nordre Eidsvoll IL med seriemesterskapet allerede to kamper før slutt!

De andre medaljene må vi imidlertid vente til siste seriehelga med å dele ut. Vind og HamKam møtes der i en sannsynligvis direkte avgjørende kamp om sølvet.

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping