Bordtennis / Arrangementer / Seriespill / Seriespill nyheter 2021 - 2022 / 2.Div avd A: Notodden BTK gull, Fornebu BTK 3 sølv, Skien BTK bronse
Vinnere - Notodden.jpg

2.Div avd A: Notodden BTK gull, Fornebu BTK 3 sølv, Skien BTK bronse

Tabellen lyver aldri og nå er fasiten klar. Notodden har gått ubeseiret gjennom årets sesong og står med pene 12 seire på 12 kamper. Det er bare å gratulere og ønske det sterke Telemarks laget lykke til i 1.divisjon neste sesong.

Fornebu - sølv.jpg

Fornebu BTK 3

Videre kunne det unge og lovende Fornebu BTK 3 laget fylle opp bilen med sølvmedaljer og reise blide og glade hjem til Oslo på søndag ettermiddag. Sølvet ble sikret i den absolutt siste kampen i årets serien med en overbevisende 8-2 seier over bronsevinner Skien BTK. 

Skien - Bronse.jpg

Skien BTK

Skien BTK stilte et yngre lag enn på lenge, og ser ut til å være i starten på et generasjonsskifte. På Hvam manglet lagets nr 1, Sir Alex Fjeldstad, i troppen, og det ble tungt for de noe tempo og kondisjonssvake Haugen brødrene som ikke er brødre, å spille oppe mot kanonene på de andre lagene. Men alt i alt er klubben strålende fornøyd med bronse.

Til tross for et svært overraskende 2-8 tap for Lia IL, kapret Stavanger BTK den ofte omtalte sure 4.plassen. Men tipper rogalendingene er relativt fornøyd med plassen og årets sesong. Spesielt lagets nr 1 spiller, Henning-Andre Finstad,  har imponert stort iår og er helt oppe på sølvplass på årets lagspiller tabell.

Arrangøren av siste serierunde, Hvam IL, havnet tilslutt på en trygg 5.plass, etter bl.a. en sterk 8-2 seier mot Skien BTK ihelga. 

Kampen for å komme over tabellens nedrykksstrek sto tilslutt mellom Lia IL og Fokus BTK 2. Og denne betaljen var nesten like jevn som da Thomas Wassberg slo Juha Mieto med en hundredel på 15 km klassisk i Lake Placid OL i 1980. Begge lag endte på 5 poeng der Lia IL vant på målfoto med bare 2 kamper bedre kampkvote enn Fokus BTK 2. Mye av æren for Lia IL's redningsaksjon skal danske Martin Lund Nielsen ha, han viste bl.a. sin høye klasse da han slo årets lagspiller, Robert Girulski, i en 5-setts kamp det luktet svidd av.  

Årets lagspiller.jpg

Årets lagspiller Robert Girulski 

Topp 3 på årets lagspiller tabell ble naturligvis dominert av serievinner Notodden BTK, med Robert Girulski suverent på topp og Konrad Sierputowski på sterk bronseplass. Og mens nevnte Finstad fra Stavanger BTK tok sølvet.

Lagene storkoste seg i Nes Arena, med svært hyggelig vertskap med Egil Hauge i mange roller, overdommer, kaffeservitør etc etc, og med mulighet til avslapning og god mat på MIX kiosken rett ved hallen mellom slagene. 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping