Bordtennis / Regioner / Region Vest / Nyheter / Seriespill 3. og 4. divisjon. 29-30. oktober
Laksevåg 2: Eric, Benjamin, Tom, Tea og Raymond.
Foto: Privat
Laksevåg 2: Eric, Benjamin, Tom, Tea og Raymond. Foto: Privat

Seriespill 3. og 4. divisjon. 29-30. oktober

I helgen som var ble det arrangert seriespill i 3. og 4. divisjon i Bergens-regionen. Laksevåg hadde 18 spillere i aksjon denne helgen og har alt lagt ut en opplysende sak på sin hjemmeside som vi "låner" til bruk på vår region side. Tekst under er i sin helhet kopiert fra nettsiden deres.

Rosseland kom fra 4.divisjon og er et nytt lag på dette nivået her vest. De overrasket alle med fire gode spillere og anført av tidligere topp spiller Pål Horpestad gikk laget rett til topps etter helgens runde!
Fjell med landets tre beste veteraner i laget åpnet solid med 5 av 6 poeng!
Heros 1 og Heros 2 har gode lag men kanskje burde de latt sine fire beste spillere spille på et lag? Nå er begge lagene allerede bokført med 2 tap og da blir det kanskje vanskelig å gå helt til topps i årets 3.divisjon?

Laksevåg 2 bet godt fra seg med to seire og en uavgjort.
Laget med Raymond Kleivedal, Eric Nilsen, Tom Strømberg, Tea Pintar og Benjamin Hatlebakk åpnet med 2 seire og et uavgjort. Mot Rosseland kom Benjamin inn i dobbel 2 og spilte dessuten siste singelkamp. Benjamin berget nok 5-5 der han lå under i kamp 10 med 0-2 og snudde til 3-2 med 11-9 i siste settet.

Laksevåg 3 spilte en kamp lørdag og søndag.
De spilte bra Rosseland på lørdagen, men ble slått 0-10. Mange av enkelt kampene var helt jevne..
Mot Heros 2 søndag ble det en jevn batalje som endte 5-5! Oliver Mclean sto for kampens prestasjon der han satte sterke Gunnar Wedøe på plass 3-1.
På 3-5 avgjorde Bjørn Gjelseng sin kamp med seier 3-1.
Aleksander Sjursen spilte også godt og vant sin siste kamp samt at han totalt vant to singelkamper og en dobbelkamp.

Laksevåg 4 spilte to kamper lørdag, kamp to ble spilt i Haukelandshallen mot Heros 1.
Her ble det to tap 1-9 i serieåpningen.. Pia smelte til mot Helge Heienberg, Heros 1 søndag og vant 3-1.. Det gir den unge damen 25 ranking poeng… Pia vant også lagets ene enkelt kamp søndag mot Haugesund 2.

Laksevåg 2, Laksevåg 3, Laksevåg 4 i 3.divisjon og Laksevåg 5 i 4.divisjon var spilte mange lagkamper denne helgen. Syv kamper arrangerte vi i Laksevåg Bordtennishall.

Laksevåg 5 spilte sin første kamp i 4.divisjon fredag 28.oktober.
I dag sesongåpnet Laksevåg BTK 5 i 4. divisjon avdeling V hjemme mot Hardanger BTK 2. Det ble som ventet en tøff kamp. Hardanger har forsterket laget og med en gjennomsnittlig ranking på 1617 på deres tre spillere ble det tøft mot våre tre sin gjennomsnittlige ranking på 1197 For LBTK 5 spilte Aleksander Sjursen , Theodor Hatle og Oliver K. Nilsen. Det endte til slutt med et 2-8 tap. Både Aleksander og Oliver vant mot Vegard Markhus og Oliver spilte godt mot Håvard Markhus og klarte å ta ett sett mot han. Med litt bedre uttelling kunne det ha blitt to sett Mye godt spill og vi gleder oss til fortsettelsen For Hardanger BTK 2 sin del så vil de nok med dette laget kjempe helt i toppen i årets serie. Og det skulle ikke forundre meg om de blir å finne i 3. divisjon til neste sesong, etter 5 års ventetid

 

Link til Laksevåg BTK sin hjemmeside

Resultater og tabell 3.div.avd.E

Resultater og tabell for 4.div.avd.V

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping