Bordtennis / Regioner / Region Vest / Nyheter / Roy Høyland har forlatt oss !
roy.jpg

Roy Høyland har forlatt oss !

Roy Høyland 10.11.1971 – 29.04.2021 Det er med et tungt hjerte å måtte si at Roy Høyland har forlatt oss.

Vår kjære venn med en utrolig lidenskap for bordtennis vil sette sine spor.

Roy Høyland startet å spille bordtennis når han var 6 år. Klubben var Lura BTK. I 1986 gikk turen til Stavanger BTK der han fort steg i gradene og ble en av Norges beste i sin klasse. Noen NM-gull ble det også.  I 1987 ble det gull i gutter lag. 1988 vant Stavanger gull i lagkonkurransen for juniorer og i 1989 vant han NM-gull i junior double.

Etter et langt opphold i Stavanger, så ble han hentet inn av Kåsen BTK i 1997 der han fikk nye bekjentskaper og det ble mange år med spill i den øverste divisjonen.

Etter litt laber interesse fra flere av lagkameratene, så ble Kåsen lagt ned og turen gikk så videre til det store utlandet for å bli proff. Danmark var neste stopp og klubben var Kvik Næstved. Han tok med seg familien ned og der bodde de i noen år før de returnerte til Lura.

I 2007 og 2008 spilte han for Laksevåg og der fikk han med seg 2 NM-gull for Veteraner lag. Utpå høsten 2008, så var neste prosjekt Stavanger BTK. Her fikk han med seg bekjente for å bygge klubben større. Han var leder for klubben i mange år. Utenlandske trenere og spillere ble hentet inn og Siddistreffen skulle være et stevne med et høyt nivå i. Nye bord ble kjøpt inn og høye pengepremier skulle lokke de alle beste. Her skulle det være kvalitet:) Klubben vokste med årene og på det aller beste så hadde Stavanger 8 lag med i Lagserien, noe som er rekord for klubben den dag i dag. Dette hadde ikke skjedd uten Roy sitt enorme engasjement og pågangsmot. Et nytt NM-gull ble det også for Roy under denne perioden. Dette kom i lag-NM for Veteraner i 2011 i Grimstad.

I 2017 ble han hentet inn av Stord for å spille Eliteserie. Der fikk han med seg en gullmedalje i sesongen 2019/2020.

Året 2020 startet han opp der han en gang begynte. Lura BTK fikk en 24-timers hall som var i regi Roy og der trente han unger så og si daglig.

Roy var en person med et enormt nettverk og en meget populær og godt likt person som nå er borte.

Takk for alle de gode minnene, du vil bli dypt savnet.

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV