Bordtennis / Regioner / Region Vest / Nyheter / Regionsamling på Figgjo
Mangle glade spillere og ledere fra Region Vest
Foto: Privat
Mangle glade spillere og ledere fra Region Vest Foto: Privat

Regionsamling på Figgjo

16. April ble det arrangert regionssamling på Figgjo etter initiativ frå regions-leiar Odd Monsen samt Henning Pedersen og Martin Garvik frå henholdsvis Figgjo BTK og Rosseland BTK. Samlinga ble gjennomført dagen etter Figgjo/Rosseland Open slik at spillerene fikk maks utbytte av helgen heilt sør i Sandnes Kommune.

Totalt 22 spillere fra regionen var samlet for denne samlingen dagen etter Figgjo/Rosseland Open. Samlingen var ledet av Aleksey Yefremov og Tea Brautlic med god hjelp fra Mariusz Moskal, Pål Horpestad og Martin Garvik.

imagedg6d.png Dagen var lagt opp med bordtennisøkter fra 10.00-12.00 og 13.30-15.30. Mellom disse øktene var det også lagt en teoretisk del som handlet om blant annet hvordan en kan unngå skader (Teraband, hoppetau, oppvarming og uttøying) og viktigheten av et næringingsrikt kosthold.

Under bordtennisøktene var det fokus på ulike tema som teknikk, taktikk og bordtennisspesifikk fysikk.

imagear38.png

Det var også en del gode samtaler med foreldre og trenere ift det å jobbe målrettet og opprettholde motivasjon for å nå målene en setter seg.

IMG_9601.jpg

Spillerene viste god innsats og var tydelig fornøyde med samlingen så dette var et godt tiltak fra regionen som Odd Monsen, Martin Garvik og Henning Pedersen skal ha ros for å ha gjennomført. Vi håper på flere slike regionale tiltak fremover.

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping