Bordtennis / Regioner / Region Sør / Nyheter / Huang Baolin i Fagerlihallen i region sør
Foto: Jan Thomas Bratteng
Foto: Jan Thomas Bratteng

Huang Baolin i Fagerlihallen i region sør

Søndag 06.02 var det storfint besøk i Fagerlihallen. Da kom selveste Huang Baolin, tidligere landslags- og NTG-trener, for å trene de lokale spillerne.

Huang har med sine 78 år enorm erfaring innen bordtennis, og både spillerne og trenerne som deltok på samlingen satte utrolig stor pris på at han brukte tid og energi på å dele av sine erfaringer denne søndagen. Det rapporteres om at han var i storform og at samtlige deltakere fikk gode råd og gikk hjem inspirerte etter dagen sammen i hallen.

På samlingen deltok spillere fra Skien, Husøy og Larvik, dette er tre klubber som ligger tett på hverandre og som allerede har et godt samarbeid som de ønsker å utvikle videre.

Samling.jpg

For å sikre at alle skulle forstå, brukte Huang mye tid på å forklare, vise, inspirere og motivere. Alle spillerne fulgte nøye med på alt han hadde å si og allerede på slutten av dagen kunne man se fremgang hos deltakerne både på konsentrasjon og det spillemessige. Det ble trent to pass på to timer hver og arrangert en felles lunsj i pausen mellom de to øktene.

Klubbene ønsker å takke Huang for at han tok seg tid til å komme i Fagerlihallen og ønsker han hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping