Bordtennis / Regioner / Region Øst / Nyheter / Regioncup 3 i Bjølsenhallen
Foto fra Bjølsenhallen og regioncup 3
Foto fra Bjølsenhallen og regioncup 3

Regioncup 3 i Bjølsenhallen

Regioncup 3 i Bjølsenhallen

Sesongens største regioncup i Bjølsenhallen

 

Oslo BTK arrangerte sesongens tredje og siste regioncup i Region Øst lørdag og søndag. Stevnet ble spilt i Bjølsenhallen på 22 bord, og samlet hele 275 spillere. I tillegg til deltakere fra regionen deltok 10 spillere fra Island. Med 275 spillere, 580 starter, 1.246 kamper og 16 bord i A-hallen og 6 bord i B-hallen, var det nødvendig å gjøre arrangementstekniske grep for å bli ferdig i rimelig tid. B-sluttspillet ble tatt bort, og Oslo BTK imponerte med å stille med faste dommere i samtlige kamper. Drøyt 100 dommere deltok , og det var utvilsomt den største suksessfaktoren til at tidsskjemaet holdt. I tillegg til dommerne fortalte turneringsleder Jan Berner og teknisk delegert Tore Eig at tre bordsjefer, med ansvar for henholdsvis åtte, åtte og seks bord, fulgte opp dommerne.

 

Dermed har Region Øst avviklet tre store regioncuper denne sesongen, i regi av Larkollen IL, Fokus BTK og Oslo BTK. Oslo BTKs stevne ble størst, og med den store økningen i spillere i regionen må regionstyret vurdere å justere turneringsbestemmelsene for regioncupen før neste sesong. En hyggelig utfordring!

 

Takk til de tre arrangørene for gode stevner, og takk til alle deltakerne som har stilt opp og hatt det moro ved bordtennisbordene!  

Skrevet av: Øivind Eriksen

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping