Bordtennis / Regioner / Region Sør / Nyheter / Randesund 2 gikk til topps i 4. div. avd. S og rykker opp til 3. div.

Randesund 2 gikk til topps i 4. div. avd. S og rykker opp til 3. div.

4. divisjon avdeling S er ferdigspilt. Avdelingen har bestått av åtte Agderlag; Imås IL, Imås IL 2, Lia IL 3, Lia IL 4, Randesund 2, Randesund 3, Sørfjell og Sørfjell 2.

Første samlerunde ble spilt i Vikhallen, andre samlerunde ble delt i to og spilt på hhv. Eydehavn Skole og i Sukkevannshallen, mens siste, og avsluttende, samlerunde fant sted i Sukkevannshallen med samtlige lag til stede. 

Det ble jevnt i toppen med to lag som skilte seg ut, Randesund 2 og 3. Det var førstnevnte lag som gikk til topps i avdelingen med syv av syv seire, mens Randesund 3 fikk en fin andreplass med seks seire, kun slått av avdelingsvinnerne og klubbkameratene på andrelaget. Lia IL 3 endte på tredjeplass med åtte poeng. Fra Imås IL på fjerdeplass til Imås IL 2 på åttendeplass, skilte det kun tre poeng, det har med andre ord vært jevne resultater blant disse lagene i avdelingen.

Årets lagspiller i avdelingen ble Rafal Buczkowski fra Randesund 2. På andre og tredjeplass fulgte Marius Dahl, Randesund 3, og Ronny Eilertsen fra Sørfjell.

Det er svært gledelig med høy bordtennisaktivitet i den sørligste delen av regionen, vi håper at seriespillet har gitt mersmak, og at lagene vil spille videre i divisjonen den kommende sesongen.

Neste arrangement i regionen er regionscup nr. 3, arrangert av Eiker BTK i Hokksund, 15. april.

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping