Bordtennis / Nyheter / Dommer nyheter / Teknisk delegert, overdommer og dommere i Hoved-NM
Kim-Erling Bolstad Larssen, Erik Bergerseter, Øivind Eriksen, Marianne Troppen Hornnes, Karl Børre Reite og Rune Wågelsby. Foto: Ghassan Chaer
Kim-Erling Bolstad Larssen, Erik Bergerseter, Øivind Eriksen, Marianne Troppen Hornnes, Karl Børre Reite og Rune Wågelsby. Foto: Ghassan Chaer

Teknisk delegert, overdommer og dommere i Hoved-NM

Under helgens Hoved-NM i Haukelandshallen var Øivind Eriksen og Karl Børre Reite oppnevnt av NBTF som henholdsvis teknisk delegert og overdommer. Fire internasjonale dommere, Erik Bergerseter, Kim-Erling Bolstad-Larssen, Marianne Troppen Hornnes og Rune Wågelsby, sammen med arrangørens region- og klubbdommere, dømte alle tre NM-dagene.

Hoved-NM går over tre dager og er et krevende arrangement. Det er viktig at arrangøren får nødvendig teknisk bistand, og at en rutinert overdommer og et kompetent dommerapparat bidrar til høy standard på mesterskapet og at tidsskjemaet følges. I NBTFs mesterskap er streaming fra et eller flere bord en del av konseptet, og det må også planlegges i samarbeid med Amedia/DirekteSport, og kommentatorer til en lang rekke kamper må skaffes. I helgen ble det streamet med to kameraer fra et bord store deler av mesterskapet.

Hoved-NM i Bergen samlet 97 spillere fra 19 klubber. De tre største klubbene var Laksevåg BTK, Fornebu BTK og Fokus BTK med henholdsvis 19, 12 og 10 spillere.

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping