Bordtennis / Nyheter / 2024 / WTT Youth , Sandefjord
Foto: NBTF
Foto: NBTF

WTT Youth , Sandefjord

I morgen braker det løs på Oslofjord Convention Center. Vi har 27 norske spillere til start og allerede i første runde kl 9.00 spiller 5 av guttene i U15 og 4 jenter i U15 kl 9.25.

Mandag og onsdag blir dagen der vi nok vil få se flest norske i aksjon. Vi er spent på om vi kanskje får se noen positive overraskelser, og vil tro at det er mange spente spillere som skal ut for første gang i et internasjonalt stevne. 

 

Og det skal ikke stå på motstanden heller. Deltagere fra 35 nasjoner fra hele verden inntar Sandefjord i disse dagene. Fra WTT turneringen i Helsingborg så vi bl.a mye asiatisk i toppen (KOR og TPE), men også fra flere europeiske toppnasjoner. 

 

Blandt våre setter vi lit til at våre antatt sterkeste kort kan avansere inn i sluttspillet: både Khai Lam, Martin Frøseth og Christine Kalvatn har god erfaring på dette nivået, og satser godt. 

 

Dette er uansett en fantastisk mulighet for mange av de norske til få kjent på nivået internasjonalt. Og vi håper også at mange tar turen for å støtte dem! 

 

Bordtennis-wtt Norge (worldtabletennis.com)

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping