Bordtennis / Nyheter / 2024 / Webredaktør Ternlind informerer om et taktskifte i NBTF Region Nord - mye mer nyhetsstoff på våre nettsider fremover
jonny-ternlind.jpg

Webredaktør Ternlind informerer om et taktskifte i NBTF Region Nord - mye mer nyhetsstoff på våre nettsider fremover

Som webredaktør i NBTF Region Nord, og som leder i den samme regionen, er det en stor glede for meg å kunne informere om at det nå blir et taktskifte på nyhetsfronten i vår region - i tiden som kommer.

Vi kommer gradvis og merkbart til å legge opp til jevnlige og forhåpentligvis 3-4 månedlige interessante nyhetsoppslag om ulike ting, som i første rekke vil og skal ha regional vinkling. Det betyr ikke at våre nyheter om «stort og smått» også kan ha nasjonal interesse.

Undertegnede vil både oppfordre og oppmuntre våre klubber og enkeltpersoner til å bidra med nyheter, slik at vi får frem mangfoldet og alt det flotte som foregår der ute i nordnorsk og norsk bordtennis. 

Vi tar veldig gjerne imot både tips til gode nyheter, og også etter hvert ferdiglagede nyheter, som jeg som webredaktør kan legge inn.

Vi vil de nærmeste ukene, ta et tilbakeblikk på hva som har skjedd siden juni 2023 og frem til i dag, slik at vi er ajour innen utgangen av mars d.å. Samtidig vil vi også parallelt omtale det som skjer av nye ting.

Da er det bare å ønske hverandre lykke til med produksjon av en rekke gode og interessante nyheter! 

Med idrettslig hilsen

NBTF Region Nord

Jonny Ternlind

Webredaktør

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping