Bordtennis / Nyheter / 2024 / Pararekrutteringsdager i Skien og Nærbø
IMG_5970.jpg

Pararekrutteringsdager i Skien og Nærbø

Torsdag 3. oktober ble det arrangert to pararekrutteringsdager i ulike deler av landet, en i Skien og en i Nærbø. Her kunne barn og unge med en funksjonsnedsettelse fra nærliggende kommuner og skoler prøve ut ulike idretter.

I Skien arrangerte Vestfold og Telemark Idrettskrets Grenseløs paraidrettsdag med over 275 deltakere fra 9 kommuner. Bordtennis var representert ved Merethe Tveiten fra Notodden BTK, Olav Olsen fra Skien BTK og Ghassan Chaer. Det var full trøkk rundt bordene og spesielt bordtennisroboten var populær blant deltakerne. Gledelig også var at flere meldt ifra om sin interesse til å teste ut bordtennis i sin lokale klubb. 

Like utenfor Stavanger, i Nærbø idrettshall, sto Rogaland Idrettskrets for gjennomføring og planlegging av Paralympisk idrettsdag. Her deltok 11 skoler i en fartsfull dag der barn med og uten funksjonsnedsettelse fikk prøvd ut idretter på lik linje. 

Tusen takk til instruktørene som kunne stille opp og gjøre denne dagen til en morsom og aktiv bordtennisdag, og til idrettskretsene i Rogaland og Vestfold og Telemark for organiseringen av arrangementet!

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping