Bordtennis / Nyheter / 2024 / Over 500 på tribunen og godord til paralympierne og deres trenere i Notodden
Foto: Notodden BTK
Foto: Notodden BTK

Over 500 på tribunen og godord til paralympierne og deres trenere i Notodden

Stor hyllest av Merethe og Jenny i pausa på folkets kamp på Notodden når jentene kom hjem fra Paralympics i Paris. Over 500 på tribunen og en tydelig stolt og rørt Ordfører Gry Fuglestveit hadde med blomster og delte raust ut godord til Paralymperene og deres trenere. Ordfører innrømmet at hun hadde vært på en viktig jobb konferanse, men sneik seg ut når jentene spilte og heiet som bare det på Notodden jentene våre.

Notodden.jpg

Det var så spennende, nervepirrende, imponerende godt spill, morsomt og jeg var både rørt og stolt når dere spilte sa ordfører til Notodden jentene.

Bronsemedaljen som Merethe og Aida tok i dobbel ble behørig kommentert og var god som gull, faktisk ganske nærme finale også mente ordfører - men fantastisk moro at Notodden fikk en bronse i Paris. Ordfører gratulerte og applauderte på vegne av hele byen som har fulgt kampene fra dag til dag. 

 

Videre gav Ordfører like mye godord, skryt og blomster til Jenny for hennes gode spill og spesielt i dobbel med Nora mot regjerende verdensmestere England lot ordfører seg imponere av. Det var virkelig spennende og skikkelig godt levert i Paris.

Det står en klubb og trenere bak også, ordfører hadde med blomst til Joanna og Konrad, hun kunne ikke få fullros den jobben de hadde gjort med jentene godt nok.

Joanna har holdt på med deg Merethe i 10 år, det står det virkelig respekt av og det er gjort med kvalitet og et utrolig engasjement av veldig dyktige trenere. For 5 år siden ble Jenny med også, tenk 2 utøvere i Paralympics fra Notodden. Det ble blomst på trener og stor applaus fra publikum på stadion.

Leder i Notodden bordtennisklubb hadde også med seg blomster og takket ordfører og hele kommunestyret for enestående økonomisk støtte til forberedelser og frikjøp av Joanna til et profesjonelt opplegg 4 siste måneder. Dette hadde ikke vært mulig uten slik støtte fra dere, så en stor bit av medaljen ble servert rett tilbake til alle i kommunestyret. I tillegg til kommunen er det 2 store bidragsytere til, nemlig Notodden Energi og Geir Dugan med DGM AS. 

Merethe.jpg

Uten denne formidable støtten hadde satsingen og de profesjonelle forberedelsene til Paralympics ikke vært mulig å få til. 

Resultatet ser dere her i dag, vi har 2 flotte Notodden jenter som har spilt på sitt aller aller beste i dobbel, tatt en medalje og imponert hele Norge både på og utenfor banen. 

Dette var virkelig en flott velkomst hjem fra Paris,  hele stadion reiste seg og klappet for jentene når de fikk sin flotte hyllest fra byens ordfører.

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping