Bordtennis / Nyheter / 2024 / North European Veterans Table Tennis Championships i Helsinki
Foto: Anne Haug
Foto: Anne Haug

North European Veterans Table Tennis Championships i Helsinki

North European Veterans Table Tennis Championships ble avholdt i Helsinki, Finland i helgen. Over 20 spillere fra Norge deltok. Konkurransen var god og selv om nivået er varierende, er det meget bra på mange av spillerne i de ulike klassene. Ekstra morsomt og imponerende var det med flere deltakere i 90-årsklassen.

De norske spillerne oppnådde semi-finaler både i single, double og mix-klassene, men det var kun Kari Gjengedal som kunne dra hjem med gullet rundt halsen (W75). Vi gratulerer 😊

Gutter gjengen.jpg

Arrangementsmessig vil jeg si at nivået var greit, men det finnes absolutt forbedringspotensiale. Deltakerne kunne laste ned en app som ga oss god informasjon, men i løpet av lørdagen sviktet oppdateringene og vi måtte følge med på speaker – som kun kunne høres i hovedhallen.

Bjørg.jpg

Søndagen ble avsluttet med singlefinaler i alle klasser, og det var kanskje damer 40 og herrer 55 som fikk størst oppmerksomhet fra publikum. Finnen Valasti Pasi ga - kanskje litt overraskende, svært god matching i M55-kampen, og stillingen stod 5-5 i femte sett, men Henrik Vendelbo dro til slutt det lengste strået. Våre danske venner forsynte seg for øvrig godt av de edle metaller. Tilsvarende fikk vi se en god match av elitespillerne Marina Donner (FIN) og Sofia Westholm (SWE), hvor Donner gikk seirende ut.

Mixed.jpg

Som vanlig var det en sosial og trivelig tur. De norske deltakerne hygget seg i hverandres selskap og det var god stemning både i og utenfor hallen.  

Kari.jpg

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping