Bordtennis / Nyheter / 2024 / Klar for single
Foto: Christian Ibenfeldt, NBTF.
Foto: Christian Ibenfeldt, NBTF.

Klar for single

Double og mix er over, og i går kveld startet single-turneringen. For Norge var det kun Merethe som var i aksjon, og det ble dessverre tap i tre rake sett mot 6.seedede Ciripan fra Romania. Den trofaste heia-gjengen fra Notodden på tribunen kunne bare konstatere at hun aldri helt kom inn i kampen eller klarte å ta initiativet.

I kveld er det duket for Tommy sin entré i sitt 7.PL. Kvartfinalen mot en gammel kjenning Savant-Aira fra Frankrike, ligger an til å bli en høylytt affære. Det er fortsatt god trykk på tribunene her i Paris, og selv rutinerte Tommy vil nok møte noe har ikke har opplevd for ofte tidligere. Tommy melder at formen er bra og forberedelsene til konkurransen har vært gode. Vi andre kan bare krysse fingre! 

Det gjør vi også for de resterende jentene (Aida, Nora og Jenny) som først begynner i morgen. Nora har fått en tøff trekning og går rett på 1.seedet, mens Jenny får svensk motstand. Aida får sannsynligvis japansk motstand i sin kvartfinale (forutsetter japansk seier i 8-dels), en spiller hun både vunnet og tapt mot tidligere. Spennende blir det uansett! 

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping