Bordtennis / Nyheter / 2024 / Borgar Haug forlenger med Borussia Düsseldorf!
Foto: Borussia Düsseldorf
Foto: Borussia Düsseldorf

Borgar Haug forlenger med Borussia Düsseldorf!

I dag kom den gledelige beskjeden fra Borussia Düsseldorfs presseavdeling, at Borgar Haug forlenger kontrakten med storklubben til 30. juni 2025.

Alle vi som følger med på Borgars spennende og imponerende karriere har håpet at han skulle fortsette i den tyske rekord-klubben. Nå er det endelig avklart.

 

Trener Danny Heister uttaler til klubbens hjemmeside at han er veldig fornøyd med at Borgar blir i klubben. «Han har funnet seg godt til rette» sier Heister, som også påpeker at Borgar er ubeseiret i Champions League i debutsesongen.

 

Manager i klubben, og den som tar alle viktige beslutninger, Andreas Preuss, uttaler at Borgar har fungert veldig godt i laget og at han identifiserer seg med klubben på en tydelig måte. Han har også klatret nesten hundre plasser på verdensrankingen under sin første sesong i Borussia Düsseldorf, påpeker manageren.

 

Borgar Haug selv er naturligvis også veldig fornøyd. «Her i klubben har jeg lært mye, og jeg vet at jeg fortsatt vil lære mye i tida som kommer» uttaler Oslo-gutten, med tre kongepokaler og et svensk seriemesterskap i bagasjen.

 

Søndag spiller Borussia Düsseldorf en viktig kamp mot Bad Königshofen. Det var mot nettopp dette laget at Borgar fikk sin Bundesliga-debut ved å vinne i strake sett mot Bastian Steger, i bortekampen i september -23.

 

Vi vil være ringside og gi deg oppdateringer i forkant og etter kampen i en fullsatt ARAG Center Court. Mange av tilskuerne har måttet betale over 600 kroner for billetten, og klubben kunne nok solgt mange flere billetter til kampen. Dette viser hvor stort bordtennis er i Tyskland.

 

Følge med på bordtennis.no for kampreferater, intervjuer og artikler fra Borgars proffliv i Tyskland.

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping