Bordtennis / Nyheter / 2024 / 3. div. avd. A: Fornebu 5 i toppen av tabellen
Foto: NBTF
Foto: NBTF

3. div. avd. A: Fornebu 5 i toppen av tabellen

4. samlerunde ble spilt 3. februar, 4 kamper i Fornebuhallen og 4 kamper i Bjølsenhallen.

Alle lag har nå møtt hverandre en gang (pluss at en kamp i returmøtene er avviklet). Tabellen bør derfor gi et godt bilde av styrkeforholdet mellom lagene. Fornebu 5 vant kontrollert 9-1 mot både Jevnaker og Fokus, og befester sin stilling. Kun 3 poeng skiller imidlertid Fornebu 5, B-72 3 og Oslo btk i toppen av tabellen, mens det er hele 8 poeng fra Fornebu 5 ned til Fokus 4 på 4. plass.

B-72 3.jpeg

B-72

Unggutta på B-72 laget slet seg til 2 seire denne lørdagen. Etter å ha slått Lynild relativt kontrollert 7-3, var det så vidt båten bar mot bunnlaget Bærums verk/Hauger IF. B-72 vant 6-4, etter å ha ligget under 4-3. Bærums verk/Hauger IF stilte med et forsterket lag, og imponerte i denne kampen. Det er kanskje for tidlig å avskrive dem i forhold til å berge plassen, selv om de foreløpig har 0 poeng. De tapte riktignok 10-0 mot Oslo btk, men det viser vel bare at Oslo btk ikke helt kan avskrives i seierskampen.

Lynild BTK.JPG

Lynild BTK

Kjelsås 3 tapte både for Jevnaker 2 og Fokus 4, og havnet dermed under streken. Returoppgjørene mot Bærums verk/Hauger IF, Fokus og Lynild blir viktige for om Kjelsås skal kunne berge plassen. Fokus og Lynild ser ut til å ligge relativt trygt med sine 7 poeng, men må nok ta et poeng eller 2 til for å være sikker. Det samme gjelder Jevnaker, som med 5 poeng kun ligger et poeng foran Kjelsås.

Her finner du nyheter fra seriespill

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV