Bordtennis / Nyheter / 2024 / 1.dag WTT Sandefjord
Foto: Helge N. Olsen.
Foto: Helge N. Olsen.

1.dag WTT Sandefjord

Det ble som forventet en tøff dag for de fleste norske deltagerne i U13 og U17 mandag. Kun Kai Lahm og Elsa Bornø kom seg videre fra puljespillet.

Vi fikk imidlertid noen enkeltseiere: 

-2 for Erik Bellini i U13 

-Elsa Bornø i U17 (12-10 i avgjørende mot Habarova fra Slovakia)

Yanwen Zhu (2 tap i U13) oppsummerte det ganske bra både for egen del og sikkert for flere i den norske troppen: «Jeg kommer ikke til med eget spill». Serv og servereturer ligger nok på et annet nivå enn de fleste er vant med fra Norge. Og her var hun nok ikke alene - mange holder nok nivået til sine motstandere i det åpne spillet, men kommer alt for sjeldent så langt. 

Likevel er de fleste vi snakket med enige om at dette var en god erfaring. Å få kjenne på nivået og få nye treningsmål for å forsøke å tette avstanden, er absolutt nyttig. 

En som vant mer på både serv og til tider på retur var Kai. 2 solide seire i puljen ble etterfulgt av ny sterk seier mot Maini fra India i 16-delsfinalen. I 8-dels mot Choi fra Korea (vinneren fra WTT Helsingborg forrige uke) ble det stopp i 3 jevne sett. 

«Jeg er fornøyd med spillet i dag. Koreaneren blir rett og slett for sterkt, men bra gjennomføring i de andre kampene.» Kai vinner mye i egen serv og varierer bra. Vi fikk se en agressiv Kai som følger godt opp etter egen serv (samme medisin mange av våre fikk av utenlandsk motstand). Han unngår også å bli for passiv på motstanderens serv. 

I dag gjør vi klar for mix. Ny dag, nye muligheter. 

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping