Bordtennis / Nyheter / 2023 / VETERAN-EM TAR FORM
Bilde Øivind Eriksen: Didier Leroy, Gunnar Fosseng, Karl Børre Reite, Torben Gunther, Michael Theis, Tore Eig og Torstein Rønningen ser frem mot EVC2023
Bilde Øivind Eriksen: Didier Leroy, Gunnar Fosseng, Karl Børre Reite, Torben Gunther, Michael Theis, Tore Eig og Torstein Rønningen ser frem mot EVC2023

VETERAN-EM TAR FORM

ETTU besøkte Oslofjord Convention Center i Sandefjord i helgen, for å legge nest siste hånd på verket før EVC2023 til sommeren.

Competition Manager Didier Leroy fra ETTU var svært fornøyd med det han fikk se i Sandefjord. -Jeg er veldig fornøyd med forberedelsene så langt. Kombinasjonen av gode fasiliteter og et bra team gjør at jeg virkelig ser frem til sommeren. Vi fikk gjort mye godt arbeid denne langhelgen, sier Leroy. 

EVC2023 vil gå av stabelen i tidsrommet 25. juni til og med 1. juli. Vi kommer til å spille på 118 bord i to haller. Tidsskjemaet er lagt opp slik at vi kan motta opp til 3600 spillere. Endelige planer for IT og nettverk ble lagt, og Torben Gunther fra ITTU fikk justert bordplan og tidsskjema opp mot det som er optimalt for de hallene vi har tilgjengelig. Det er også en stor kabal som skal gå opp med "alt rundt stevnet". Vi vil ha kurs for forskjellige typer frivillige, briefinger, møter og andre samlinger. Funksjoner som transport, førstehjelp, media, montering, akkreditering og informasjon trenger sine områder.  Romprogrammet for dette er også så godt som klart. 

Bordtennisbyen på Oslofjord vil bli fylt med aktivitet i løpet av uken, slik som bl.a. golfturnering, strandliv, beach volley, mixturnering og mye mer. En nyhet er "åpen scene", der deltakerne vil få mulighet til å bidra med forskjellige kulturinnslag. Åpningsseremonien, mange av aktivitetene og de sosiale kveldene vil være gratis for deltakerne.

Påmeldingsfristen 31. mars nærmer seg raskt! EVC2023 er for alle som er født i 1983 eller tidligere. Du får puljespill både i single og double, samt viderespill enten i A- eller B-sluttspillet. Vi oppfordrer alle til å gå til www.evc2023.com og melde seg stevnet (ENTRY), samt å bestille overnatting og mat i bordtennisbyen vår på Oslofjord Convention Center (BOOKING).  

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping