Bordtennis / Nyheter / 2023 / Veteran-EM i Sandefjord ble offisielt åpnet!
Foto: Brage Titlestad, NBTF
Foto: Brage Titlestad, NBTF

Veteran-EM i Sandefjord ble offisielt åpnet!

Det hele startet som en drøm. At Norge kan være vertskap for veteran-EM, og her er vi! Åpningsseremonien på Oslofjord Convention Center var en kickstart for turneringen der 1800 spillere fra 39 nasjoner samlet seg for å knytte vennskap, konkurrere og ha det gøy sammen.

Den kjente norske sangeren Rein Alexander ga publikum gode vibrasjoner med sin fantastiske stemme, og vokal på flere språk. Den lokale dansetroppen Spotlight inspirerte alle med sin kreative koreografi med en bordtennisdans.

2023-06-25 EVC2023-1590.jpg

Både ITTF-president Petra SORLING, fungerende ETTU-president Pedro Miguel MOURA, programleder og norsk TTA-president Christian IBENFELDT ga spillerne lykke til og ordfører i Sandefjord, Bjørn Ole GLEDITSCH, var glad for å ønske alle velkommen til hjembyen.

2023-06-25 EVC2023-7369.jpg

Deltakernasjonene ble introdusert av arrangører kledd i norsk tradisjonsbunad, og våre ukrainske venner fikk en ekstra varm velkomst av publikum.

Christian.jpg

Mr. Alexander avsluttet åpningsseremonien med en vakker versjon av «You´ll never walk alone». Det stemmer absolutt når du deltar på EVC2023 i Sandefjord!

Her er en link som ikke trenger innlogging, det ligger noen bilder og artig dansevideo:

https://drive.google.com/drive/folders/1-9Z7Ku2UNmo0jNJNNjsT6GjCiyr8qd6D

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping