Bordtennis / Nyheter / 2023 / Vellykket Grenseløs idrettsdag i Skien
Foto: NBTF
Foto: NBTF

Vellykket Grenseløs idrettsdag i Skien

På onsdag, 1. november, var bordtennis en av de 11 idrettene som deltok i Skien Fritidspark under Grenseløs idrettsdag, arrangert av Vestfold og Telemark Idrettskrets.

Grenseløs idrettsdag i Skien.jpg

Foto: TIK

Dagen ble en suksess med hele 286 deltakere fra lokale skoler og bofellesskap som fylte hallen. Utrolig, det var 194 ledsagere som var til stede også!

Blant deltakerne var det både bevegelses-, syn-, hørsel- og utviklingshemmede som deltok. Alle fikk muligheten til å prøve seg på bordtennis, og det var alltid livlig aktivitet ved bordtennisbordene. De stod sjelden tomme, da nye deltakere stadig kom for å delta.

Bordtennisforbundet var godt representert med landslagsutøvere som Merethe Tveiten, Jenny Helene Slettum, og Ghassan Chaer fra administrasjonen, samt deltakere fra Skien BTK. Instruktørene gjorde en flott jobb, og mange uttrykte sin interesse for å begynne med bordtennis etter arrangementet.

Vi vil gjerne takke våre representanter for deres deltakelse og Vestfold og Telemark Idrettskrets for organiseringen av dette flotte arrangementet. Vi ser frem til å være med igjen neste gang!

Stor deltakelse under grenseløs paraidrettsdag (idrettsforbundet.no)

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping